Τον Αχιλλέα Φαρσάλων υποδέχεται σήμερα σε φιλικό ο Γ.Σ. Αλμυρού

Τον Αχιλλέα Φαρσάλων υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα ο Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος». Για τον Γ.Σ. Αλμυρού αυτό είναι το τέταρτο ματς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας του. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν και σήμερα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να βγάλουν τους απαραίτητους αυτοματισμούς.

Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης είναι πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο απόκτημα, τον Στέλιο Νάκα, ενώ ίσως παίξει και ο Στέλιος Αλεξανδρής. Για κάποιο διάστημα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ο Μάκης Παυλίδης, που είχε μείνει πίσω στην προετοιμασία και ο Σάββας Φαράντος, που προέρχεται από τραυματισμό αλλά μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
Όμως, θα υπάρχουν και απουσίες. Οι Βαλάντης Κόκκας και Χρήστος Χολέβας χτύπησαν είναι τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Κρανά. Ο τελευταίος είχε τραυματιστεί σε προπόνηση, επανήλθε, αλλά υπέστη υποτροπή στο φιλικό με τον Α.Ο. Σελλάνων.
Την προσεχή Τετάρτη 30/8 ο Γ.Σ. Αλμυρού θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι εκτός με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ στις 3/9 θα υποδεχθεί το Βελούχι και στις 6/9 τον Πρωτεσίλαο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις