Ασταμάτητος ο Βόλος ΝΠΣ, 4-1 τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας απογοήτευσε στο φιλικό στην πόλη του Βόλου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο γήπεδο της Νεάπολης γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να έχει πολλά παράπονα για την εικόνα των ποδοσφαιριστών. Ο Απόλλων αν και προηγήθηκε με τον Μίλιτς δέχτηκε μέσα σε 20 λεπτά (!), 4 τέρματα, από τους αντιπάλους τους και πήρε ένα γερό μάθημα σε επίπεδο προετοιμασίας για να δουλέψει με πείσμα ενόψει της συνέχειας στη Football League. Tα γκολ για τη νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, που «αγόρασε» το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρου και αποτελεί τη νέα ομάδα στη Γ’ Εθνική στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας πέτυχαν οι Πίτου Γκαρσία, Μάντζης, Ηλιόπουλος, Καμπαγιέρο αποδεικνύοντας πως έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν φέτος στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αμφίσκορο από νωρίς

Οι δύο ομάδες ζέσταναν τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νεάπολης νωρίς.

Συγκεκριμένα ο Απόλλων Λάρισας στην πρώτη του φάση στον αγώνα, στο 15′, με τον Μίλιτς να εκμεταλλεύεται το τραγικό λάθος του Ηλιάδη, ο Σέρβος βρέθηκε απέναντι από τον Πατσογεώργο και στο τετ-α-τετ νίκησε το νεαρό πορτιέρο.

Ο Βόλος απάντησε στο 16′. Ο Παπαζαχαρίας ανέτρεψε τον Μάντζη, ο αρχηγός της ομάδας Πίτου Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 μέτρα και νίκησε τον Κραβαρίτη γράφοντας το 1-1.

Κακή εικόνα ο Απόλλωνας, ασταμάτητος ο Βόλος

Ο Βόλος συνέχισε επιθετικά και ο Απόλλωνας δεν είχε αντίδοτο σε αυτή την πίεση. Χρειάστηκαν τρία λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 19′ για να περάσουν οι γηπεδούχοι μπροστά στο σκορ όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Δημόπουλος πήδηξε ψηλότερα από τους αντιπάλους του και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με κεφαλιά για το 2-1.

Οι παίκτες του Φεράντο δεν σταμάτησαν εκεί όταν στο 33’ο Πέντα με κάθετη βρήκε τον Ηλιόπουλο, ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε και τον Κραβαρίτη και από πλάγια θέση έκανε το 3-1 με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται για τον παίκτη του Βόλου μιας και βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Κι ενώ ο Απόλλωνας συνέχισε να διαμαρτύρεται στο 35′ ο Βόλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με τον Καμπαγιέρο που σε τετ-α-τετ με τον Κραβαρίτη πλάσαρε σωστά για το 4-1.

Διαμαρτυρήθηκαν…

Στον πάγκο του Απόλλωνα αμέσως μετά την επίτευξη του 4ου γκολ από τους αντιπάλους τους υπήρξε αναβρασμός για τις αποφάσεις των διαιτητών της συνάντησης. Ο τεχνικός Διευθυντής Ανδρέας Πασπαλιάρης διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ και στο τέταρτο γκολ ενώ υπήρξε και συνομιλία με τον Αχιλλέα Μπέο που ήταν στην κερκίδα με τους ανθρώπους της ομάδας της Λάρισας να έχουν παράπονα.

Διαφορετικός στο δεύτερο, αλλά…

Ο Απόλλων Λάρισας με τελείως διαφορετική σύνθεση στο δεύτερο ημίχρονο επιχείρησε να μπει στο παιχνίδι βάζοντας ένα γρήγορο τέρμα κουβαλώντας στη πλάτη ένα βαρύ σκορ. Στο 65′ ο Σαχινίδης μέσα στη περιοχή έσπασε τη μπάλα στο Συράκο αριστερά, ο τελευταίος δοκίμασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 68′ γρήγορη αντεπίθεση για τον Απόλλωνα, η μπάλα έφτασε στον Σαχινίδη, ο αρχηγός των «κυανόλευκων» δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή ο Μπουργάνης μπλόκαρε όμως σταθερά. Στο 71′ ο Απόλλωνας και πάλι με τον Σαχινίδη να δοκιμάζει το δυνατό σουτ, ωστόσο ο Μπουργάνης μπλόκαρε ακόμα μία φορά σταθερά.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.
Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.
Έπαιξαν και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.

Διαιτητές: Δημητριάδης, Δημητράκης, Τσάγκαρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

sportlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις