Με φιλική νίκη επί του Αχιλλέα Φαρσάλων συνέχισε ο Γ.Σ. Αλμυρού

Με ακόμη μία νίκη σε φιλική αναμέτρηση συνέχισε την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς κέρδισε (1-0) στην έδρα του τον Αχιλλέα Φαρσάλων, προσεχή αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια αναδείχθηκε ο νικητής της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Βαγγέλης Στουρνάρας στο 58’ με σουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι «Φαρσαλινοί» απείλησαν μόνο όταν έμειναν πίσω στο σκορ.

O Γ.Σ.Α. παρά την κατοχή της μπάλας δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ με σημαντικότερη στιγμή του πρώτου μέρους το σουτ του Βουτσίτσεβιτς, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κουτσοκέρας.

Το γκολ του Στουρνάρα στο 58′, μετέφερε τη δράση στα καρέ του Σταυράκη, με τον Αχιλλέα να προσπαθεί για την ισοφάριση.

Στο 63’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν το πλασέ από πλάγια θέση του Βούλγαρη, που είχε περάσει τον Σταυράκη, έδιωξαν στη γραμμή οι γηπεδούχοι.

Ο Αχιλλέας πίεσε για να ισοφαρίσει και στο 75’ ο Βούλγαρης επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Σταυράκη, με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 80’ όταν η κεφαλιά του Χατζή σε σέντρα του Κόλα, πέρασε άουτ.

Οι Συνθέσεις

Γ.Σ. Αλμυρός (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Τσάτσος, Κυριάκος, Στουρνάρας, Σαββίδης, Βουτσίτσεβιτς, Κοτσαρίδης, Φλίγκος, Κιτίου, Κοντοβάς.

Αγωνίστηκαν και οι: Θωμαίδης, Βούλγαρης Παν, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Φεράντος, Δημουλάς, Τσόγκας, Δήμου και Πρατής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Τλούπας, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Κατσανάκης, Κομισόπουλος Αλέξανδρος.

Φωτό: ifarsala.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις