Επέμβαση για Τσιγκρίνσκι, πάει για στόπερ η ΑΕΚ

Μπορεί η απόκτηση επιθετικού και το σίριαλ Αραούχο να είναι στο επίκεντρο, ωστόσο η ΑΕΚ κινείται ΚΑΙ για στόπερ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα πρέπει να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο αριστερό χέρι, για να αντικατασταθεί η λάμα που του είχε τοποθετηθεί μετά το κάταγμα

που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν. Ο Ουκρανός στόπερ θα χρειαστεί, συνεπώς, να μείνει εκτός δράσης για ένα χρονικό διάστημα που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί.
Έτσι η ΑΕΚ μένει στο κέντρο της άμυνας με διαθέσιμες λύσεις τον Βράνιες (τον οποίο ορέγεται η Κρίσταλ Πάλας) και τον Τσόσιτς, με τον Λαμπρόπουλο να χρειάζεται ακόμη κάποιες εβδομάδες για να επανέλθει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και τον Τζανετόπουλο να μην υπολογίζεται ως βασική λύση από τον Μανόλο Χιμένεθ. Συν τοις άλλοις, ο Ισπανός προπονητής έχει δείξει πως τουλάχιστον στα δύσκολα παιχνίδια θα παρατάσσει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, συνεπώς είναι αναγκαίο να υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες λύσεις.
Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του επιθετικού, η ΑΕΚ πιέζει τη Λας Πάλμας για να αποκτήσει τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος χθες έπαιξε σαν αλλαγή στη βαριά ήττα με 5-1 από την Ατλέτικο. Ο Αργεντινός φορ πιέζει για να φύγει, αλλά χρόνος πολύς δεν υπάρχει και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν στα υπόψη κι άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης που θα ενεργοποιήσουν εφόσον δεν καταστεί δυνατή η μεγάλη επιστροφή του «Τσίνο».
Σε εκκρεμότητα υπάρχει η αποχώρηση του Ούγκο Αλμέιδα, αλλά και το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον, στον οποίο η ΑΕΚ έχει προσφέρει επέκταση συμβολαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις