Δυνατό τεστ για Ολυμπιακό Β. σήμερα με Καλλιθέα στο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία μοντάρεται η ομάδα και σήμερα Κυριακή 27/8 στις 18.00 οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Πανθεσσαλικό την Καλλιθέα, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Θεωρητικά είναι το πιο δυνατό, μέχρι τώρα, τεστ απέναντι σε μια καλή και δυνατή ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Απαρτίζεται από πολλά νεαρά παιδιά, ταλαντούχους παίκτες και θα είναι μια πολύ καλή δοκιμασία για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.
Στο σημερινό φιλικό ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να ξεκινήσει με τους παίκτες εκείνους που προορίζει για το βασικό σχήμα. Απουσίες υπάρχουν, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αγωνιστούν οι πλάγιοι οπισθοφύλακες Γιάννης Καραμπάς και Ανδρέας Κόκκας, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. Τραυματίας είναι και ο Χρήστος Σκανδάλης (κάνει θεραπεία , καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και στους προσαγωγούς).
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Καραγκιολίδης, με τον Γελαδάρη να παίζει ως δεξιός μπακ. Στην αριστερή πλευρά στην άμυνα θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία ποιος παίκτης θα αγωνιστεί, τη στιγμή που όπως προαναφέραμε, Α. Κόκας και Καραμπάς είναι τραυματίες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Νόνης και Κραγιόπουλος. Στον άξονα θα παίξουν οι Τόσκας και Βασίλιεβιτς, οι Ευθυμιάδης και Βαρούχας θα επιχειρούν στις πτέρυγες, με τον Θέο να παίζει πίσω από τον σέντερ φορ που θα είναι ένας εκ των Σεχολάρι, Σέτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις