ΑΕ Διμηνίου: “Πλέον δεν “ερχόμαστε” είμαστε ήδη ΕΔΩ!”

Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς νικητές και ηττημένους του τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ εξέδωσε η ΑΕ Διμηνίου. “Πλέον δεν “ερχόμαστε” είμαστε ήδη ΕΔΩ!!!!!” καταλήγει το κείμενο δίνοντας το στίγμα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά, αυτές όμως τις στιγμές είναι που πρέπει να εκφράζεις όλα όσα νοιώθεις, να προσπαθείς με λέξεις να αποτυπώσεις μία από τις ιστορικότερες στιγμές της ιστορίας σου.
Με αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στην μαχητική ομάδα του Σαρακηνού που ήταν εντός και εκτός γηπέδου ένας άξιος αντίπαλος. Μαχητικότητα, πάθος και το ευ αγωνίζεσθε στο έπακρο. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο αλλά και στην διοίκηση του Σαρακηνού και ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πάμε τώρα στον μεγαλύτερο πρωταγωνιστή του τελικού. Ο κόσμος. Αυτός ο κόσμος που έκανε επιδρομή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αυτός ο κόσμος που γέμισε το πέταλο, αυτός ο κόσμος που συσπειρώθηκε και έγινε ένα σε μία μεταβατική και δύσκολη περίοδο για την ομάδα μας. Το Διμήνι ενώθηκε ξανά και πιο δυνατό από ποτέ είναι έτοιμο να κάνει και πάλι “θαύματα”. Με αυτόν το κόσμο στο πλευρό μας θα χτυπήσουμε με παίχτη παραπάνω όλα τα παιχνίδια μέχρι το πέρας του Πρωταθλήματος.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα παλικάρια μας, τους Κυπελλούχους, αυτούς που μόχθησαν όλοι την χρονιά για να φέρουν στο Διμήνι κάτι που δεν είχε, το Κύπελλο. Γράψανε το όνομά τους με ανεξίτηλο στην ιστορία της ομάδας μας.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους ποδοσφαιριστές που με το πάθος τους μας κάνανε όλους να δακρύσουμε από χαρά και υπερηφάνεια, συγχαρητήρια στον πρωτομάστορα που με την αγάπη του για το άθλημα αλλά και το “περιστέρι” μας έκανε να τον αγαπήσουμε, τον Κώστα Παπαστεργίου, τον coach που η ιστορία ήδη τον έχει γράψει ως τον προπονητή που σήκωσε το πρώτο Κύπελλο της Α.Ε.Δ, συγχαρητήρια σε όλο το τεχνικό τιμ, τον Γιώργο Κυριάκο και τον Παναγιώτη Κόκκορη που χωρίς αυτούς τίποτε δεν θα ήταν ίδιο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Όλοι μαζί ξανά, ενωμένοι για τον μεγαλύτερο στόχο μας….
Το Πρωτάθλημα…

Πλέον δεν “ερχόμαστε” είμαστε ήδη ΕΔΩ!!!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις