Αγκαλιάζει Αραούχο, κινείται και για στόπερ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έμεινε για τέταρτη φορά σε έξι επίσημα ματς στο μηδέν και καταδείχτηκε για πολλοστή φορά η έλλειψη ενός παίκτη που θα προσφέρει το εύκολο γκολ. Ο άνθρωπος που από την… άνοιξη αποτελεί τον διακαή πόθο διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και κόσμου για να καλύψει τη θέση πλησιάζει καθημερινά και περισσότερο.

Ο λόγος για τον Σέρχιο Αραούχο, που είναι κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα!
Η Λας Πάλμας κινείται για σέντερ φορ και αυτός πολύ πιθανό να είναι ο Λοΐκ Ρεμί, που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και διαπραγματεύεται με τον ισπανικό σύλλογο. Ο Αραούχο δεν έχει καμία πρόθεση να υποβαθμιστεί κι άλλο στην… ιεραρχία των επιθετικών της Λας Πάλμας κι από… δευτερότριτος να γίνει τριτοτέταρτος. Έτσι πιέζει και ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ και η Λας Πάλμας αναμένεται να επιδιώξει την παραχώρησή του, με την προσφορά της ΑΕΚ να είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια της.
Ο δε ποδοσφαιριστές φροντίζει με κάθε τρόπο (κυρίως με… κιτρινόμαυρες αναρτήσεις μέσα από τα social media όπου εισπράττει πολλή αγάπη από τον κόσμο της ΑΕΚ) να δείχνει την επιθυμία του. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, καθώς άλλωστε η προθεσμία για μεταγραφές λήγει στο τέλος του μήνα.
Την ΑΕΚ, ωστόσο, δεν την απασχολεί μόνο το ζήτημα του επιθετικού. Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό. Ο Τσιγκρίνσκι θα υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι του την Τρίτη και θα απουσιάσει για ένα διάστημα που θα διευκρινιστεί μετά το χειρουργείο, ο Λαμπρόπουλος θα επανέλθει λογικά μέσα στο Σεπτέμβριο αλλά μετά από πολύμηνη απουσία θα χρειαστεί το χρόνο του και με την «Ένωση» να παίζει τακτικά το 3-5-2, ο Μανόλο Χιμένεθ χρειάζεται μία ακόμη ποιοτική λύση στα μετόπισθεν.
Ανοιχτό, τέλος, παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου. Πιθανώς αυτό να εξαρτάται και με το μέλλον του Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον μάνατζερ του οποίου επίκειται συνάντηση για να του γίνει πρόταση επέκτασης συμβολαίου. Αν δεν την αποδεχτεί και έρθει πρόταση που να ικανοποιεί, ο Σουηδός ίσως πωληθεί άμεσα, ειδάλλως είναι πιθανό αυτό να μετατεθεί για το Γενάρη. Ο Παναγιώτης Κονέ είναι σταθερά στα υπόψη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάτι περισσότερο από μία επαφή πριν αρκετές εβδομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις