Φλίγκος: Παίζω με Δόξα στο μπαράζ και επιστρέφω στον Αλμυρό

Ο Κώστας Φλίγκος έκανε μεταγραφή… εξπρές από τον Γ.Σ. Αλμυρού στη Δόξα Δράμας, θα αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα μπαράζ με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στο στάδιο της Κατερίνης (στο συγκεκριμένο γήπεδο πέρυσι είχε πετύχει δύο γκολ με τον Ολυμπιακό Βόλου) και κατόπιν θα επιστρέψει και πάλι στον Αλμυρό.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Classico». Αναλυτικά:
«Όντως ισχύει ότι θα παίξω με την φανέλα της Δόξας Δράμας στον αγώνα μπαράζ με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Είμαι από την Κυριακή στην Κατερίνη, όπου έχει έρθει και η ομάδα της Δράμας. Έκανα προπόνηση με τη Δόξα και θα αγωνιστώ κανονικά στο μπαράζ. Οι παράγοντες του Γ.Σ. Αλμυρού και της Δόξας Δράμας το έψαξαν και μπορώ να παίξω κανονικά ένα παιχνίδι με τη Δόξα και να επιστρέψω στον Αλμυρό. Αυτή είναι και η συμφωνία.
Γνωρίζω πολλούς ποδοσφαιριστές από τη Δόξα, καθώς ήμουν συμπαίκτης με τον Ηλία Βούρα, τον Παντελή Ριζογιάννη (σ.σ. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι), ξέρω τον προπονητή τον Άγγελο Διγκόζη και βλέπω πως όλα στη Δόξα Δράμας λειτουργούν επαγγελματικά. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και η αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλη για το μπαράζ με τον Καραϊσκάκη. Ο κόσμος της Δράμας στηρίζει τη Δόξα και ήδη από σήμερα (σ.σ. χθες) έρχονται στην Κατερίνη για να συμπαρασταθούν την ομάδα στο μπαράζ. Είναι όλα φανταστικά».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στη Δόξα Δράμας και μετά τον αγώνα μπαράζ με τον Καραϊσκάκη: «Είναι δύσκολο. Θέλω να μείνω στο Βόλο, γιατί υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, που με κρατούν στην πόλη. Επίσης, θέλω να τηρήσω τη συμφωνία που έχω κάνει με τον Αλμυρό».
Για το πώς βλέπει τις ομάδες που Βόλου που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας: «Παίξαμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ «Βόλος». Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και καλά δουλεμένη. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ρίξει το μ.ο. ηλικίας, έχει καλούς ποδοσφαιριστές που «διψάνε» για ποδόσφαιρο και πιστεύω πως αυτό θα βγει σε καλό για την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη. Πιστεύω, πως αν οι διοικήσεις είναι κοντά στις ομάδες, θα κάνουν πολύ καλό σύνολο. Βλέπω πως θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα στον όμιλο».
Για το αν βλέπει κάποιες ομάδες ως φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο, πέρα από τις ομάδες του νομού Μαγνησίας: «Πιστεύω πως τα φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο θα είναι ο ΝΠΣ «Βόλος», ο Ολυμπιακός και η Νίκη. Δεν βλέπω να προκύπτει στην πορεία κάποια άλλη ομάδα».
Για τον αν ο Αλμυρός μπορεί να μπει «σφήνα»: «Όταν υπέγραψα στον Αλμυρό, οι παράγοντες του συλλόγου μου είπαν πως στόχος είναι η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία και να εξασφαλίσει γρήγορα τη παραμονή στην κατηγορία. Στο ποδόσφαιρο βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ. Στο μυαλό τους, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν τον πρωταθλητισμό. Η αλήθεια είναι αυτή…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις