Κούγιας: «Μήνυμα προς όλους τα 4.000 διαρκείας της ΑΕΛ»

Τα 4.000 εισιτήρια διαρκείας έφτασε η ΑΕΛ και ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα της Λάρισας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ομάδας τόνισε πως οι «βυσσινί» έφτασαν το συγκεκριμένο αριθμό, ενώ πιστεύει πως μέχρι και το ματς με τον Ατρόμητο, ο αριθμός μπορεί να έχει φτάσει τα 5.000 διαρκείας.

Παράλληλα, τόνισε πως η ΑΕΛ έχει ανοίξει την αγκαλιά της και καλεί όλο το κόσμο κοντά της. Ενώ στέλνει μήνυμα προς όλους να θυμηθούν πως η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι πρέπει να την προσέχουν, κάτι που σίγουρα θα γεμίζει με τρόμο τους αντιπάλους της.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είμαι περήφανος για την ΑΕΛ μας, γιατί μετά τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ομάδες που προμοτάρονται από όλα τα ΜΜΕ πανελληνίως και έτσι κατάφεραν να φτιαχτούν. Ακόμα και από τα δημόσια Μέσα που πληρώνουμε εμείς. Είμαι περήφανος, γιατί μας έδωσαν μία ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση σήμερα.

Είναι μαγικός αριθμός των εισιτηρίων. 4.000 διαρκείας για την ΑΕΛ μας, όταν πέρυσι είμαι 1.100 και πρόπερσι 700. Αυτό σημαίνει πως έχουμε κάνει πρόοδο κι όχι μόνο σαν ομάδα, αλλά σαν κοινωνικό γεγονός, σαν κλαμπ. Είμαι βέβαιων πως μέχρι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μπορεί να ξεπεράσουμε τα 5.000 κι αυτό είναι τρόμος για τους αντιπάλους μας.

Στη διαδρομή μου έχω περάσει από ιστορικές ομάδες. Στα Γιάννενα τα διαρκείας δεν πέρασαν ποτέ τα 650 και στη Παναχαϊκή 400. Η ΑΕΛ είναι τεράστια. Η ομάδα μας είναι η 5η ποδοσφαιρική δύναμη στην Ελλάδα. Σε τίτλους είναι παραπάνω από κάποιους αντιπάλους. Σε κάθε περίπτωση σαν κοινωνικό-ποδοσφαιρικό γεγονός και είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα.

Πίστεψα και πιστεύω σ’αυτή την ομάδα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει εθελοτυφλεί. Ας έρθουν όλοι κοντά μας. Έχουμε μια αγκαλιά ανοιχτή για όλους. Ας τους κάνουμε όλους να μιλάνε για την ΑΕΛ μας.

Μέσα σε δύο χρόνια, που δεν υπήρχε τίποτα. Ούτε ομάδα, ούτε ποδοσφαιριστές, ούτε αδειοδότηση, που έπαιζε σε ένα προϊστορικό γήπεδο. Μέσα σ’αυτό το χρόνο έχουμε 4.000 διαρκείας.

Τις επόμενες ημέρες, γιατί σήμερα μας ενδιαφέρει το παιχνίδι και παρά πως η ομάδα είναι ο κόσμος της, θα κάνουμε ανάλυση. Θα εκπλαγείτε από τα παιδικά εισιτήρια και τα γυναικεία. Το εισιτήριο της μάνας και της κόρης και κάθε παιδικό εισιτήριο είναι η πρόοδος. Η μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει τα παιδιά. Όταν αυτή έχει εισιτήριο καταλαβαίνετε τι περνάει στα παιδιά της. Όταν μέσα στην οικογένεια υπάρχουν τα εισιτήρια, δημιουργείτε μία συζήτηση για την ομάδα. Έτσι πορώνεται ο οπαδός.
 
Είναι τεράστιο γεγονός και είμαι περήφανος. Είμαι βέβαιος πως αυτό είναι το γεγονός της χρονιάς. Σίγουρα η ομάδα πρέπει να προοδεύσει σε όλα όπως στο χτίσιμο και τη βαθμολογική συγκομιδή. Eμείς στέλνουμε ένα μήνυμα προς τα έξω που λέει: «Είμαι μεγάλη ομάδα! Προσέξτε με»! Αυτό το στέλνουμε σ’όλους».

sportlarisa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις