Οι δύο όμιλοι της Β’ ΕΠΣΘ (26 photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Θεσσαλίας η κλήρωση για τον καταρτισμό των δύο ομίλων της Β’ κατηγορίας για την περίοδο 2017-18. Στους εκπροσώπους των σωματείων μίλησε ο γραμματέας της Ένωσης Μίλτος Καλόγηρος, καθώς ο πρόεδρος Περικλής Λασκαράκης βρίσκεται στην Αθήνα καθώς υπήρχε σήμερα Δ.Σ. στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΄Ένωσης, τρεις από τις ομάδες που γεωγραφικά ανήκουν στον Α’ όμιλο θα έπρεπε μετά από κλήρωση να ενταχθούν στον 2ο όμιλο, προκειμένου να υπάρχουν ισάριθμες ομάδες σε κάθε όμιλο.
Τα κριτήρια από τα οποία προκύπτουν οι όμιλοι είναι γεωγραφικά κι έχουν να κάνουν με τα παραχωρητήρια των γηπέδων και κατ’ επέκταση με την έδρα που έχει δηλώσει κάθε ομάδα.
Πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης, ο εκπρόσωπος των Νέων Αθλητών Νίκης κ. Άκης Σουγγάρης κι ο εκπρόσωπος της Αγίας Άννας κ. Ιωάννης Σίμος, ζήτησαν την εξαίρεσή τους από τη διαδικασία, καθώς την προηγούμενη χρονιά ήταν οι ομάδες που είχαν κληρωθεί και μετείχαν στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.
Κάτι τέτοιο όμως δεν ήταν δυνατό, καθώς για την εξαίρεση των δύο ομάδων θα έπρεπε να υπάρχει προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΘ κάτι που δεν υφίστατω, με αποτέλεσμα Νέοι Αθλητές Νίκης κι Αγία Άννα να συμμετέχουν κανονικά στη διαδικασία.
Τελικά οι “άτυχοι” της κλήρωσης, που σημειωτέον διεξήχθη με τον παραδοσιακό τρόπο κι όχι ηλεκτρονικά, ήταν η νεοεμφανιζόμενη ομάδα του Ερμή, ο Πανιώνιος και η Δάφνη.
Μετά την κλήρωση που έγινε οι ομάδες που απαρτίζουν τους δύο ομίλους της Β’ ΕΠΣΘ (κάθε όμιλος έχει 13 ομάδες) είναι οι εξής:

1ος όμιλος
ΑΕ 2002
Δύναμις
Νηλέας
Ιάσων Α.Μ.
Ιωλκός
Κένταυρος ΝΠ
Μακρινίτσα
Ν.Α. Νίκης
Εθνικός
Ελευθεριακός
Νέος Μαγνησιακός
Αγία Άννα
Τοξότης

2ος όμιλος
Αγροτικός
Αγχίαλος
Άθλος
Απόλλων Καναλίων
Αστέρας Ριζομύλου
Αχιλλέας
Δήμητρα Ευξ.
Ηρακλής Α.Θ.
Μικροθήβες
Ερμής
Πανιώνιος
Δάφνη
Μυρμιδόνες

 

 

 

 

 

 



















 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις