Τα δύο ζευγάρια της κλήρωσης στο κύπελλο της ΕΠΣΘ

Μετά την κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων στην Β’ ΕΠΣΘ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης κλήρωση μεταξύ των σωματείων της Β’ κατηγορίας που δηλώσαν συμμετοχή στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ (15 δηλώσεις συμμετοχής), για να προκύψουν δύο ζευγάρια ομάδων των οποίων οι νικητές θα συμπληρώσουν την φάση των «32» του θεσμού.


Τα δύο ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής:
Νέος Μαγνησιακός-ΝΑ Νίκης
Αγία Άννα-Δήμητρα Ευξεινούπολης
Οι αγώνες είναι «νοκ άουτ» και θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση της φάσης των «32» του κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα γίνει στις 11/9, την ίδια μέρα που θα γίνουν και οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας

Να σημειώσουμε εδώ, ότι αρχικά η κλήρωση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο θα πρέπει να προηγηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και κατόπιν ν’ ακολουθήσει η κλήρωση για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι στη φετινή διοργάνωση για το θεσμό του Κυπέλλου, εκτός από τις ομάδες της Α’ και Β’ ΕΠΣΘ, θα συμμετέχουν και οι πέντε ομάδες της Μαγνησίας, που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία και είναι εγγεγραμμένες στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας.