“Πρώτη” με χαμόγελα για την Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης (video & photos)


Μοιράσου το άρθρο

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου της Νέας Ιωνίας. Η Δ.Ε. του τμήματος εξασφάλισε την αποκλειστική χρήση του χώρου για τις προπονήσεις των μικρών αθλητών της, οι οποίοι χρόνο με το χρόνο αυξάνονται με εντυπωσιακούς ρυθμούς.

 NIKI VOLOU AKADIMIA 782 1

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου και οι συνεργάτες του κατάφεραν με συστηματική δουλειά και οργάνωση σε όλα τα επίπεδα να αναγεννήσουν μέσα από τις στάχτες τους τις υποδομές του τμήματος που πλέον μετρούν δεκάδες παιδιά. Στόχος της διοίκησης είναι μέσα από αυτά τα παιδιά να αναδειχθούν οι καλαθοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις ομάδες των Νέων Αθλητών αλλά και την αντρική ομάδα στο προσεχές μέλλον.

«Πιστεύουμε στην Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης» δήλωσε ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου στο goalpost.gr (που ήταν παρών στην εκδήλωση) και συμπλήρωσε πως ελπίζει να πάει καλά και αυτός ο τομέας του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου:

«Η αγωνιστική χρονιά άρχισε για την Ακαδημία, όπως άρχισε και για την αντρική ομάδα. Πιστεύουμε στα μικρά παιδιά, πιστεύουμε στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου που μία ζωή ήταν το σήμα κατατεθέν της ομάδας. Ελπίζω να πάμε καλά και στον τομέα της Ακαδημίας. Εύχομαι στα παιδιά να είναι πάνω απ’ όλα καλοί μαθητές και σε συνδυασμό με το να είναι καλοί αθλητές θα υπάρξουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την κοινωνία και τον αθλητισμό».

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου καλωσόρισε τους αθλητές και τους προέτρεψε πάνω απ’ όλα να είναι καλοί μαθητές και μετά καλοί αθλητές:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις