Τη Δευτέρα (04/09) η “πρώτη” της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στο Π. Μαγουλάς, αρχίζουν οι προπονήσεις της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Η διοίκηση του τμήματος καλεί τα νέα παιδιά να ενταχθούν στην κυανόλευκη οικογένεια, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές και να λάβουν μέρος δωρεάν στις πρώτες προπονήσεις με δικαίωμα εγγραφής εφόσον το επιθυμούν.

Η σχετική ανακοίνωση:

Μετά την μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Michel Bruyninckx και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με την γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών της ομάδας μας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγαρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ.Fangio Buyse.
 
Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου.
 
Καλούμε τα νέα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στην μεγάλη μας οικογένεια από την Δευτέρα, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές μας, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις και αν επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις