Γεωργίου: Η Α.Ε. Καραϊσκάκης θα αντιδράσει

Στο… τριπάκι διεκδίκησης μιας θέσης στη Football League έβαλε η ΕΠΟ την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά τελικά ματαίωσε τον αγώνα μπαράζ. Ο πρόεδρος της ομάδας της Άρτας, Δημήτρης Γεωργίου, ανέφερε στο liganews.gr πως η ΕΠΟ αλλάζει αποφάσεις κατά το δοκούν, καθώς πριν δύο χρόνια είχε πάρει άλλη απόφαση

για το ποιος ΚΑΠ ισχύει, ο νέος ή ο παλιός, αφήνοντας την ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός διεκδίκησης ανόδου. Πάντως, ο Δημήτρης Γεωργίου προανήγγειλε αντίδραση στον εμπαιγμό της Ομοσπονδίας το προσεχές διάστημα. Αναλυτικά:
«Μας έβαλαν στη διαδικασία μέσα στον Αύγουστο να προετοιμαστούμε για έναν αγώνα μπαράζ, που ματαιώθηκε μια μέρα πριν από την διεξαγωγή του. Πριν δύο χρόνια βρισκόμασταν στο ίδιο σημείο, όταν διεκδικούσαμε πάλι την άνοδο στη Football League ως δευτεραθλητές. Τότε, αποφασίστηκε από την ΕΠΟ ότι ισχύει ο νέος ΚΑΠ, όχι ο παλιός, που δεν προέβλεπε κάλυψη των κενών θέσεων. Φέτος, η απόφαση που ελήφθη ήταν ότι ισχύει ο παλιός ΚΑΠ, και όχι ο νέος που ανακοινώθηκε για το 2017. Δεν μπορούμε πια να τους παρακολουθήσουμε. Υπολογίζει κανείς τα έξοδα και τον προγραμματισμό μας που έχει τιναχθεί στον αέρα; Εμείς πάντως θα αντιδράσουμε με κάποιον τρόπο, για όλα αυτά που έγιναν αυτό το καλοκαίρι. Αποφάσεις θα ληφθούν το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις