Χισάι: «Το έχω ξανακάνει»! (video & photos)

Ο Ορέστης Χισάι έγινε η αφορμή ώστε η φήμη του Α.Ο. Σκοπέλου να ταξιδέψει σε όλα τα πλάτη και μήκη της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, χάρη στο εντυπωσιακό γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι που πέτυχε στον αγώνα με την Ακρόπολη Σέσκλου. Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε πως το τέρμα του 31χρονου επιθετικού ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα παίζοντας σε διεθνή αθλητικά sites που συλλέγουν τα καλύτερα γκολ του πλανήτη.

Το goalpost.gr επικοινώνησε με τον Ορέστη Χισάι και είχε μαζί του μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με κύριο θέμα το γκολ και τη δημοσιότητα που απέσπασε, καθώς και την κατάκτηση της πρώτης θέσης από την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Του Γιώργου Αποστολακόπουλου

-Κατ’ αρχήν θέλω να μου περιγράψεις τη φάση του γκολ που πέτυχες και από χθες κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τα μέσα ενημέρωσης

«Κερδίσαμε κόρνερ και πήρα θέση στην περιοχή. Βλέποντας την μπάλα να έρχεται πίσω από τη θέση που είχα πάρει δεν το σκέφτηκα και πολύ. Άλλωστε δεν είχα και το χρόνο να το κάνω. Ήμουν πολύ σίγουρος πως θα το πετύχω, όπως κι έγινε. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα τόσο τον τρόπο που πέτυχα το τέρμα αλλά ότι ισοφαρίσαμε».

-Έχεις ξαναπετύχει αντίστοιχο τέρμα;

«Έχω πετύχει ένα αντίστοιχο γκολ και πριν τρία χρόνια με αντίπαλο την Δάφνη».

-Πώς νιώθεις που το γκολ έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερα αθλητικά portal της Ελλάδας αλλά και σε κάποια του εξωτερικού;

«Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα πιο χαρούμενος για την ομάδα μου, τον Α.Ο. Σκοπέλου. Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει τη δημοσιότητα που έχει πάρει το τέρμα που πέτυχα. Είναι αλήθεια πως λαμβάνω πολλά συγχαρητήρια από πολύ κόσμο που δεν γνωρίζω».

Η Σκόπελος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Β’ Τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣΘ και ο Ορέστης Χισάι είναι διπλά χαρούμενος, καθώς είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση αυτού του στόχου πετυχαίνοντας 12 τέρματα που τον έφεραν στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

-Πόσο δύσκολο είναι για μία νησιώτικη ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και στο τέλος να κατακτά το πρωτάθλημα;

«Τον βαθμό της δυσκολίας τον ξέρουμε μόνο εμείς. Όταν αγωνιζόμαστε στο Βόλο, δηλαδή περίπου κάθε δύο εβδομάδες, πρέπει να σηκωνόμαστε στις έξι το πρωί. Το χειμώνα ταξιδεύουμε με πολύ θάλασσα και αυτό δεν είναι ότι το καλύτερο. Στη συνέχεια τρέχουμε να προλάβουμε το «δελφίνι» ώστε να είμαστε έγκαιρα στο παιχνίδι. Επιστρέφουμε σπίτι μας οκτώ το βράδυ. Παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, όπως είναι και όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα στην ομάδα».

Το ευχαριστώ στους συμπαίκτες, προπονητή, διοίκηση και κόσμο της ομάδας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τη διοίκηση αλλά και τους φίλους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα και βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Συνεχίζουμε…»

Δείτε τα αφιερώματα των αθλητικών portals στο γκολ του Χισάι και φυσικά το βίντεο με το εντυπωσιακό τέρμα όπως το επεξεργαστήκαμε στο goalpost.gr:

To 101greatgoals.com:

101greatgoalsxisai

 

To sport24.gr:

sport24xisai

H gazzetta.gr:

gazzettaxisai

To onsports.gr:

onsportsxisai

onsportsxisai-2

 

To goalpost.gr:

goalpostxisai

Δείτε για ακόμα μία φορά τη γκολάρα του Ορέστη Χισάι:

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις