Πύρασος: «Περήφανοι για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη»

Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ υπέγραψε ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Πυράσου. Η διοίκηση της αγχιαλίτικης ομάδας ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον ποδοσφαιριστή, που πλέον αποτελεί πρότυπο για τους “μικρούς” των υποδομών του Πυράσου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πυράσου και η τεχνική ηγεσία συγχαίρουμε ένα δικό μας παιδί, τον Ανδρέα Δερμιτζάκη ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Ο Ανδρέας από την ακαδημία του Πυράσου, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2013-14 και ήταν μέλος της ομάδος που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Ακολούθως πήρε μεταγραφή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς με την Κ17 της οποίας αναδείχθηκε πρωταθλητής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ πριν από αυτό, όντας παίκτης του Πυράσου, κλήθηκε στην εθνική Ελλάδος, Παίδων, και συμμετείχε σε τουρνουά στη Μολδαβία. Την τελευταία διετία ανήκει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, της οποίας είναι μέλος της ομάδος Κ20. Αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά της ακαδημίας μας και τρανταχτό παράδειγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Κατάφερε να δείξει το ταλέντο του και σε συνδυασμό με την πολλή δουλειά, να φθάσει στο πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η οικογένεια του Πυράσου τού εύχεται να είναι υγιής και να πετύχει τους στόχους του, βήμα-βήμα να φθάσει στην καταξίωση.

Εμείς είμαστε εδώ για να τον καμαρώνουμε, περήφανοι που ένας δικός μας παίκτης που ξεκίνησε από τον Πύρασο έχει φθάσει πλέον στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ανδρέα, καλή σταδιοδρομία, οι καλύτερες ευχές μας σε συνοδεύουν!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις