Τίτλοι τέλους για την Καλλονή, διαλύεται!

Η Αθλητική Ένωση Λεκανοπεδίου Καλλονής ολοκλήρωσε άδοξα τον κύκλο της και όλα δείχνουν πως πολύ σύντομα θα αποτελεί ανάμνηση και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Οπως αναφέρει το “Sportlesvos.gr” οι διαδοχικοί υποβιβασμοί της και τα υπέρογκα χρέη που δημιούργησε ως ΠΑΕ, την οδήγησαν σε αγωνιστικό μαρασμό. Και μετά το “φρένο” στις εκλογές στο ερασιτεχνικό, μητρικό σωματείο, ήρθε και η χαριστική βολή με τη διάλυση ουσιαστικά της ΑΕΛΚ και τη δημιουργία ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Τις προηγούμενες ημέρες, ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Λεκανοπεδίου συναντήθηκαν με στόχο την εξεύρεση διοικητικής λύσης, ωστόσο το εξώδικο του Νίκολα Μίκιτς κατά και της ερασιτεχνικής ΑΕΛΚ (πέραν της αγωγής εις βάρος του Νικου Μιχαλάκη) περιέπλεξε τα δεδομένα. Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης ήταν να μην προχωρήσει η σύσταση νέας διοίκησης και μοιραία ο σύλλογος να οδηγηθεί σε ποδοσφαιρική αφάνεια και απραξία. 

Η ανάγκη της διατήρησης, ωστόσο, των ακαδημιών ενεργοποίησε έναν εκ των ιδρυτικών στελεχών της ΑΕΛΚ, τον Χάρη Καλλία, που απέφερε μάλιστα τη συνεργασία με τον Απόλλωνα Δαφίων και την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής. Η απόφαση που λήφθηκε είναι να δημιουργηθεί από το μηδέν ένας νέος σύλλογος στο Λεκανοπέδιο, με πρωταρχικό σκοπό και αποστολή τις υποδομές ποδοσφαίρου για μικρές ηλικίες παιδιών. Όσο για την ΑΕΛΚ, όλα δείχνουν πως θα περάσει στη λήθη, έχοντας μείνει πάντως στην ιστορία για όσα κατόρθωσε την τελευταία επταετία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις