Χωρίς Θέο ο Ολυμπιακός Β. σήμερα στο φιλικό με Ρήγα

Στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο αγωνίζεται σήμερα Τετάρτη 30/8 ο Ολυμπιακός Βόλου σε φιλικό παιχνίδι, έκτο κατά σειρά για τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Ο Μιχάλης Ζιώγας αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τους παίκτες εκείνους, οι οποίοι συνήθως, ξεκινούν στην ενδεκάδα.

Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με την Καλλιθέα αναμένεται να δούμε να αγωνίζονται στο βασικό σχήμα οι Γρηγόρης Ευθυμιάδης, Δημήτρης Τόσκας και ίσως ο Στέφανος Κραγιόπουλος (ο τελευταίος είναι απόλυτα εντάξει και θα μεταβεί με την ομάδα στο Βελεστίνο). Από εκεί και πέρα, λογικά θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα και οι Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Καραμπάς, Νόνης, Βασίλιεβιτς, Βαρούχας, Καράμπελας και ένας εκ των Σέττου, Σεχολάρι.
Θυμίζουμε, πως στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Ανδρέας Κόκας, ο οποίος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι έτοιμος να αρχίσει προπονήσεις, ενώ δεν θα αγωνιστεί σήμερα και ο Γιώργος Θέος. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» τραυματίστηκε ελαφρά στο φιλικό με την Καλλιθέα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες. Ο Χρήστος Σκανδάλης συνεχίζει την αποθεραπεία, παραμένοντας άγνωστο πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις.
Θυμίζουμε, πως αύριο Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Τοξότη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Στο συγκεκριμένο ματς θα αγωνιστούν κυρίως αυτοί που δεν θα πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο σημερινό ματς με τον Ρήγα Φεραίο.
Επίσης, στον Ολυμπιακό κινούνται προκειμένου να κλείσουν ένα δυνατό φιλικό ματς το προσεχές Σάββατο στο Βόλο, με ομάδα της Σούπερ Λιγκ, καθώς το πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία διακόπτεται, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Όσον αφορά τον Ρήγα Φεραίο, οι Σπαθής-Αλεξίου αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχουν στη διάθεσή του. Δεν θα αγωνιστεί σήμερα ο Χατζηαθανασίου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντίθετα, θα παίξει κανονικά ο Θάνος Μπόρας, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Ρήγας έχει κλείσει νέο φιλικό το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Διγενή Νεοχωρίου. Μένει, ωστόσο, να οριστικοποιηθεί η έδρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις