Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Β.: «Έτσι, πέθανε το τσάμπα κύριοι της δημοτικής αρχής;»

 

Απάντηση στην Δημοτική Αρχή δίνει η Λέσχη του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, σχετικά με την ανακοίνωσή της με την οποία στρέφεται κατά του κ. Παπαπέτρου.

 

Η ανακοίνωση

 

«Από πότε η δημοτική αρχή και ο εν αργία δήμαρχος αποφάσισαν κατά πόσο είναι νόμιμος ο Ν.Π.Σ.: Έτσι ξαφνικά σας ήρθε η ιδέα για την ξενόφερτη ομάδα στην πόλη μας; Πότε γίνατε τιμητές της δικαιοσύνης, όχι αυτής που επικαλείσθε, γιατί είναι για γέλια; Μπορεί να επικαλείσθε ό,τι θέλετε, γιατί έτσι σας βολεύει. Αναγνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη όλων. Προχωράτε σε βάναυση διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να περάσετε τη γραμμή σας, αλλά η ιστορία δεν έχει τελειώσει, έχει δρόμο πολύ. Όσον αφορά τη δεύτερη απορία σας για τον κ. Παπαπέτρο, το λιγότερο που έχετε να πράξετε είναι να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στα λεγόμενα σας. Κάτι θα γνωρίζει ο άνθρωπος, έτσι δεν είναι;

 

Και ερχόμαστε στο διὰ ταύτα,  που αφορούν τη νέα ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία επαναλαμβάνετε  ότι δεν απολαμβάνει κανένα προνόμιο. Έχουμε λοιπόν: μετά από ομόφωνη απόφαση παραχωρήσατε το γήπεδο της Νεάπολης στον Ν.Π.Σ. Βόλος για έναν αγώνα και μία προπόνηση τη βδομάδα με μηνιαία καταβολή 500 ευρώ. Επίσης ο Ν.Π.Σ. αναλαμβάνει τη συντήρηση και τον καθαρισμό του γηπέδου.

 

Καλά, μέχρι εδώ 12 μήνες επί 500 ευρὡ=6.000 ευρώ. Μπορείτε να μας πείτε πόσο στοίχισε η επισκευή επιχρισμάτων και επιφανειών μπετόν; Μπορείτε να μας πείτε πόσο στοίχισε η προμήθεια υλικών εργαλείων για τον χρωματισμό; Και κόκκινο και μπλε είναι τυχαίο; Πόσο στοίχισε η επισκευή σχαρών στα κανάλια ομβρίων,  για περιφράξεις θυρών και τόσες άλλες εργασίες; Μπορείτε να μας πείτε ποιος εκμεταλλεύεται δημοτική περιουσία; Την περιουσία κάθε Βολιώτη και Βολιώτισσας; Έτσι, πέθανε το τσάμπα κύριοι της δημοτικής αρχής;»

 

Για τη Λέσχη του Ομίλου Φιλάθλων,

 

Ο πρόεδρος Παναγιὡτης Αθανασίου

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις