Φιλική μοιρασιά για Αχιλλέα Φαρσάλων και Ηρακλή Λάρισας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Ηρακλή Λάρισας το οποίο έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων και ήταν το τέταρτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας των «Μυρμιδόνων».

Ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα από τα αριστερά ο Κούλπας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναστασίου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας απείλησε εκ νέου όταν έπειτα από σέντρα του Βούλγαρη η μπάλα κοντραρέ και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής έκανε την πρώτη του απειλητική επίθεση στο 15′ όταν το σουτ του Ζαφειρίου πέρασε λίγο άουτ.
Εν συνεχεία ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 36′ και ανήκε στον Αχιλλέα όταν την κεφαλιά του Τλούπα έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Γιαννακόπουλος ενώ εν συνεχεία ο Νεμπεγλέρας έκανε την σέντρα από τα δεξιά ο Τλούπας έστρωσε με το κεφάλι στον Βούλγαρη αυτός σούταρε όμως η μπάλα κοντραρέ και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοσή του και δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 50′ όταν ο Νάστας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Κουτσουκέρα να διώχνει με υπερένταση.

Πέντε λεπτά αργότερα και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νάστα από τα αριστερά ο Αποστόλου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χάμου και ισοφάρισε σε 1-1.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας προσπάθησε να απειλήσει με τους Κουσιά και Κόλα όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι παρέμεινε το 1-1 μέχρι την λήξη.
Οι Συνθεσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Τλούπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Μάρκου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Βούλγαρης, Λόλας, Χατζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Χάμος, Καραμπίνας, Καραγκούνης, Καραμπούζης, Κουσιάς, Κομισόπουλος Αλέξανδρος, Δρόσος.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Παπαμάνος, Γιαννακόπουλος, Φορτομάρης, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης, Αποστόλου, Νάστας.
Αγωνίστηκαν και οι: Σπανός, Παπαγιαννούλης, Φώτος, Κυριάκης

ifarsala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις