Πενταετές συμβόλαιο με Λεβερκούζεν υπέγραψε ο Ρέτσος

Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή-ρεκόρ του Παναγιώτη Ρέτσου, αναφέροντας τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του 19χρονου αμυντικού, αλλά όχι το ποσό που δαπάνησε. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες είναι 22 εκατομμύρια ευρώ και ο διεθνής μπακ υπέγραψε μέχρι το 2022, όπως αναφέρουν οι «ασπιρίνες» στην ανακοίνωσή τους.

Ο πρώην -πλέον- παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου: «Η Μπάγερ Λεβερκούζεν παίζει στο Champions League τα τελευταία χρόνια, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στο πρωτάθλημά της. Οι προτάσεις αυτών των συλλόγων με κάνουν υπερήφανο και ειδικά όταν πρόκειται για ομάδα της Bundesliga, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ελκυστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη».
«Ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε προτάσεις από τοπ κλαμπ που αγωνίζονται και σε διεθνές επίπεδο. Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς το ότι μας επέλεξε και αποφάσισε να δεχθεί την πρότασή μας. Ειδικά και επειδή βοήθησε τον Ολυμπιακό να προκριθεί στο Champions League. O Παναγιώτης είναι νεαρός επαγγελματίας με ξεχωριστά προσόντα που ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ μας. Πρόκειται για μια επένδυση του συλλόγου μας», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρούντι Φέλερ.
«Το είχαμε πάντα στην κορυφή της λίστας μας. Είναι καλό που η διοίκηση τα κατάφερε. Δεν ήταν εύκολο, διότι είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και προκαλεί το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε», δήλωσε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Χέικο Χέιρλιχ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις