Μεταγραφικό… μπαμ με Ταφίλη ο Άνθιμος Γαζής

Ο Άνθιμος Γαζής, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση με ένα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως σέντερ -φορ. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό Αντώνη Ταφίλη, ο ποίος έχει περάσει από πολλές ομάδες με ιδιαίτερη επιτυχία. (στη φωτό με τον Άνταμ Τζανετόπουλο).

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Δημητριάς, Πύρασο, Πηλέα, Άρη Μελισσατίκων, ενώ τις σεζόν 2009-2010 και 2010-2011 έχει χρηστεί ως πρώτος σκόρερ ΕΠΣΘ.
Ο Αντώνης Ταφίλης έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ομάδα της Εθνικής Αστέγων και το γκολ που σημείωσε στον φιλικό αγώνα που έγινε με την ομάδα της ΑΕΚ, στις 29-12-2105 για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με την ΑΕΚ να επικρατεί με 6-1 και τον Αντώνη Ταφίλη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.
Ο Αντώνης που μόλις επέστρεψε από την Σκόπελο, ήδη ενσωματώθηκε στην καινούρια του ομάδα, αφού αγωνίστηκε ως αλλαγή (μπήκε στο 70′) στο φιλικό της Τετάρτης όπου αναμετρήθηκαν στην Αγριά με τον ιστορικό Θησέα με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1. Πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο και ήσυχο παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος ενώ οι πηλιορείτες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στην ομάδα του Θησέα και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Αλιάτη και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου για την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις