Κυριακή 10/9 ο 3ος αγώνας δρόμου Καλών Νερών

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος αγώνας δρόμου Καλών Νερών 5 και 10χλμ. εις μνήμην του Δ. Κοντογιάννη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

*Ο φετινός αγώνας θα γίνει εις μνήμην του Δ.Κοντογιάννη, του γηραιότερου περσινού συμμετέχοντα του 2ο αγώνα δρόμου Καλών Νερών που έφυγε απο την ζωή την ώρα που έκανε αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Σαν ένδειξη πένθους ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου θα συμμετάσχει φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο και θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα στον Σ.Δ.Υ.Βόλου και στην οικογένεια Κοντογιάννη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.00 το πρωί, με εκκίνηση και τερματισμό στην παραλία των Καλών Νερών. Οι  διαδρομές 5-10χλμ θα είναι ευχάριστες,τρέχοντας δίπλα απο την θάλασσα του χωριού, παράλληλα στο ποτάμι θαυμάζωντας τις φυσικές ομορφιές  της περιοχής μας!

Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, νερό, αναψυκτικό ΕΨΑ, φρούτο, κρουασάν και ενεργειακό ποτό Redbull. Η χρονομέτρηση των δρομέων θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής, στον τερματισμό και σε όποιο άλλο σημείο κρίνει η διοργάνωση. Βάση των επίσημων κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, θα ακυρώνονται όσοι δεν έχουν καταγεγραμμένο πέρασμα σε έστω έναν σταθμό ελέγχου, εκτός αν αποδειχτεί ότι πρόκειται για σφάλμα του συστήματος.

———ΑΓΩΝΑΣ 5ΧΛΜ———-
-Ωρα εκκίνησης 10.00 π.μ.
-Διαδρομή 5χλμ: Εκκίνηση παραλιά Καλών Νερών-Παράλληλα στο ποτάμι-2ος παράλληλος Καλών Νερών-1ος παράλληλος-επανάληψη της διαδρομής- τερματισμός στο σημείο εκκίνησης
-Διανομή νερού στο 2,5χλμ και 4χλμ
-Κατηγορίες: Γενική κατηγορία ανδρών-Γενική κατηγορία γυναικών
 Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες.


               ———ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ———
-Ωρα εκκίνησης 11.00 π.μ.
-Διαδρομή 10χλμ: 2 στροφές η διαδρομή των 5 χλμ.
-Διανομή νερού στο 2,5χλμ, 4χλμ, 7,5χλμ, 9χλμ
-Κατηγορίες : Θα βραβευτούν με κύπελλα οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.
Θα βραβευτούνε με κύπελλα οι άνδρες των εξής κατηγοριών:
~                      έως 29,
~                        30-39,
~                        40-49,
~                        50-59,
~                      και 60+
Και οι γυναίκες με κύπελλα και ανθοδέσμες των εξής κατηγοριών:
~                      έως 39,
~                      40 και άνω

———-ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ———

-Πρόγραμμα αγώνων
    Παραλαβή αριθμών 09.00 π.μ. έως 09.50 π.μ.
    10.00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 5χλμ
    11.00 π.μ. Εκκίνηση αγώνα 10χλμ
    12:30 π.μ. Απονομές

-Οι δηλώσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσα απο την σελίδα πατώντας στο παρακάτω Link:
https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=8317bd0289b9d82bdec67253ff81ebec

και θα κλείσουν αυτόματα στις 5-9-2017:

-Το κόστος συμμετοχής είναι  5ευρώ στα 5χλμ και 5ευρώ στα 10χλμ και το ποσό θα κατατίθεται στον λογαριασμό:

TAX TAMIEYTHPIO-EUROBANK
ΛOΓAPIAΣMOΣ ΣYΛΛOΓOY TOYP.ANAΠ.KAΛΩN NEPΩN
GR5902607270000980102537898

-Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι όσοι έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης. Αποδέχονται τυχόν ανάρτηση του ονόματός τους στα αποτελέσματα και σε δελτία τύπου, όπως και οπτικοακουστικού υλικού όπου μπορεί να περιλαμβάνεται η εικόνα τους.

bad-infΧιλιομετρική αρίθμηση των διαδρομών θα υπάρχει ανά χιλιόμετρο,σήμανση με σπρέι,ερυθρόλευκες κορδέλες και εθελοντές για την σωστή καθοδήγηση των δρομέων.

– Υποστήριξη Δρομέων: Τον αγώνα θα επιβλέπουν γιατρός ,πρώτες βοήθειες,εθελοντές, η τροχαία Μηλέων,μέλη της  τοπικής κοινότητας Καλών Νερών. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ στους δρόμους του χωριού για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των αθλητών!

 -ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ: Eπαγγελματίες φωτογράφοι θα αναλάβουν  τη δωρεάν φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση των αγώνων. Το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα της ομάδας “Bad InfluenceGreekTeam” στο Facebook https://www.facebook.com/badinfluencegreekteam/

 Οι αγωνιζόμενοι αποδέχονται αυτομάτως ότι παραιτούνται από κάθε διεκδίκηση δικαιωμάτων για το υλικό που περιλαμβάνει εικόνες τους.

-Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο

-Εγκαταστάσεις για τους αθλητές: Γραμματεία στο σημείο εκκίνησης.Η φύλαξη των αντικειμένων των αθλητών γίνεται με δική τους ευθύνη, αν και θα υπάρχει επιτήρηση.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και για τους δύο αγώνες:

6971 94 8794(Whatsup) Νίκος

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα.

Υπό την αιγίδα της Τοπικής κοινότητας Καλών Νερών & Σύλλογος τουριστικής ανάπτυξης Καλών Νερών.

Υποστηρικτές: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου

Από την ομάδα Bad InfluenceGreekTeam

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

3agwnas

 

 

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ:

xorigoi