«Εξοντωτική ποινή λόγω της ψευτομαγκιάς κάποιων»

Ανακοίνωση σχετικά με το χρηματικό πρόστιμο που της επιβλήθηκε μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Δευτέρα λόγω «πράξεων που ικανοποιούν την ψευτομαγκιά κάποιων» εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά την ποινή που της επεβλήθη και είναι εξοντωτική για τις μέρες μας, για ποσά τα οποία ουδέποτε εισπράττονται από τα εισιτήρια των αγώνων και για πράξεις που ικανοποιούν μόνο την ψευτομαγκιά κάποιων, θα λάβει ειδικά μέτρα, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια για τις επιπολαιότητες κάποιων, οι οποίοι διαλέγουν αυτόν τον λάθος τρόπο για να εκδηλώνουν την αγάπη τους έχει πληρώσει συνολικά 315.000€, ποσό το οποίο θα μπορούσε να καλύψει μια μεγάλη μεταγραφή.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στις ΠΑΕ ΑΕΛ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Η σχετική απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League:

Α) ΠΑΕ AEΛ, Θ.Καντά (Προπονητής τερματοφυλάκων): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Θ.Καντά: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Θ. Καντά α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα. 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις