Μαυρίδης: «Το χρωστούσαμε στον κόσμο»

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Σάββας Μαυρίδης μοιράζεται τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν λίγο μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του συμπαίκτη του, Αναστασίου, στον τελικό του Σαββάτου. Ο αρχηγός της ΑΕ Διμηνίου εξηγεί για τα δάκρυα του ίδιου και των συμπαικτών του και δηλώνει με σιγουριά πως αυτή ήταν μόνο η αρχή. Αναλυτικά η δήλωσή του στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, aedfc.gr:

“Στα μάτια πολλών τα δάκρυα μας όταν ο Σπύρος ευστόχησε ίσως φάνηκαν υπερβολικά, δεν ήταν όμως. Ήταν ένα απίστευτο ξέσπασμα, σχεδόν κατάθεση ψυχής. Από όλους. Πονέσαμε, μοχθήσαμε, περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, γίναμε ένα όλοι μας, αυτό ήταν μόνο η αρχή.
Για μένα προσωπικά αυτό το Κύπελλο με έκανε να ξεχρεώσω κάποια “χρωστούμενα”. Xρωστούσα μια κούπα στον άνθρωπο που πλέον πανηγυρίζει μαζί μας από ψηλά, τον Άλκη. Δεν μπορώ να μην αφιερώσω το Κύπελλο στον “αδερφό” μου και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον Κώστα Ταμπακόπουλο. Μπορεί να μην συνεχίζει αλλά θα είναι για πάντα μέρος και μέλος της οικογένειάς μας.
Το χρωστούσαμε στον κόσμο, που επιτέλους έγινε ένα και είναι δίπλα μας. Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο και τους ευχαριστούμε.
Μόνο ένα θέλω να πω σε αυτόν τον κόσμο και ας το πάρει σαν υπόσχεση. Ας είναι προετοιμασμένος γιατί τα καλύτερα δεν έρχονται…έχουν έρθει ήδη…“

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις