Νωρίς για συμπεράσματα – Παραπάνω από θετικά τα πρώτα δείγματα της Νίκης Β.

Το πρώτο της φιλικό έδωσε χθες (11/8) το απόγευμα η Νίκη Βόλου με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό και τα πρώτα δείγματα της ομάδας που «χτίζεται» εδώ και τρεις εβδομάδες υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι, κατά γενική ομολογία, θετικά.

Όπως όλες οι ομάδες που αναλαμβάνει ο Κορίνθιος τεχνικός, έτσι και η βολιώτικη ομάδα δείχνει πως θα αποτελέσει μία ομάδα που δεν θα δέχεται εύκολα γκολ. Η συνοχή των «γραμμών» ήταν χαρακτηριστική στα απκαλυπτήρια των κυανολεύκων, ενώ η πίεση «ψηλά» με συνεχή τρέξιμο «κούρασε» τον αντίπαλο, τόσο… …σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Ο Μασάνα ως «κυματοθραύστης» των αντίπαλων επιθέσεων λειτούργησε εξαιρετικά δικαιώνοντας από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους που τον επέλεξαν.

Επιθετικά η Νίκη Βόλου έδειξε πως θα στηριχθεί πολύ στην ταχύτητα εναλλαγής της μπάλας και στις εμπνεύσεις των Γέσιτς, Γκολόσεβατς και Μανουσάκη, με στόχο η μπάλα να φτάνει ιδανικά στην κορυφή της επίθεσης, όπου ο Ριβέρα θα αναλάβει να εκτελεί.

Τσίτας, Τζιώρας και Χαρτσιάς ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις καθώς ο πρώτος κατάφερε και σκόραρε δύο φορές, ο δεύτερος εντυπωσίασε με το πάθος του, ενώ ο τρίτος κατέγραψε στο ενεργητικό του μαγικές ενέργειες με τις οποίες άδειασε αρκετές φορές τον προσωπικό του αντίπαλο, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.

Ο Βιντάκοβιτς αν και βρίσκεται πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, έδωσε δείγματα γραφής της ικανότητάς του με την μπάλα και όπως τόνισε ο κ. Τζαναβάρας πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Το «δέσιμο» μεταξύ των ποδοσφαιριστών είναι λογικό να λείπει και ασφαλή συμπεράσματα κανείς δεν μπορεί να βγάλει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα πρώτα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά.

Portiero για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις