ΕΠΣΘ: «Η πιο άρτια διοργάνωση από την σύσταση της»

Ανακοίνωση σχετικά με τη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων εξέδωσε η ΕΠΣΘ, χαρακτηρίζοντάς τη ως την πιο άρτια από τη σύστασή της. Αναλυτικά:

“Η ΕΠΣ Θεσσαλίας πραγματοποίησε τον Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων το Σάββατο 21/2/2015 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, που κατά γενική ομολογία όλων των εμπλεκομένων υπήρξε η πιο άρτια διοργάνωση από την σύσταση της.

Τα διαγωνιζόμενα σωματεία (ΑΕΔ και Σαρακηνός), οι φίλαθλοι, η διαιτησία και όσοι άλλοι συμμετείχαν δώσανε μία ξεχωριστή αίγλη σε αυτή την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Όλα έγιναν σύμφωνα με το εθιμοτυπικό που δεν υπολείπονταν σε τίποτα από τον αντίστοιχο θεσμό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερη χροιά έδωσαν στον τελικό τα χορευτικά συγκροτήματα καθώς και οι βραβεύσεις του Κυπελλούχου και φιναλίστ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκα και τον Αντιπρόεδρο κ. Θεοδώρου αντίστοιχα.

Η προσπάθεια της ΕΠΣΘ συνίσταται στο γεγονός ότι και οι επόμενοι τελικοί να είναι της ίδιας κατεύθυνσης και προς το βέλτιστον, που θα ακολουθήσουν.

Ευχαριστούμε όλους όσους προσπάθησαν για την υλοποίηση του στόχου αυτού και κυρίως τους φιλάθλους που με την μεγαλειώδη παρουσία τους έδειξαν πως στηρίζουν το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τις προσπάθειες των Διοικούντων της ΕΠΣΘ.

Το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις