Ν. Τσεκούρας: Καράβι ο Ολυμπιακός Β. που βρίσκεται σε μεγάλη θύελλα (photos)

Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στην Άλλη Μεριά, ο Αγιασμός των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, αρχίζοντας έτσι η νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Το αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Παπασακελλαρίου και το «παρών» έδωσαν όλοι οι μικροί ποδοσφαιριστές με τους γονείς τους, η διοίκηση του συλλόγου, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου αλλά και το προπονητικό τιμ της ανδρικής ομάδας όπως και εκπρόσωποι των παικτών.
Στους γονείς και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος τόνισε:
«Έχω πει αρκετές φορές, ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένα καράβι το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη θύελλα. Προσπαθούμε εδώ και πέντε-έξι χρόνια να το κρατήσουμε «ζωντανό». Αυτή η ομάδα διαλύθηκε, για διάφορους λόγους, τα έξι τελευταία χρόνια. Αυτό είχε αντίκτυπο παντού. Και στις ακαδημίες και στους φιλάθλους. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος και ευτυχώς που βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι, πέρυσι και φέτος και συγκεκριμένα οι κ.κ. Μποτσιβάλης, Πολύζος, με τη διοικούσα επιτροπή και πέρυσι ο κ. Τσιμπανάκος και ξαναέστησαν από την αρχή αυτή την ομάδα. Δεν είναι εύκολο, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ιδιαίτερα για μια ομάδα με το μέγεθος του Ολυμπιακού Βόλου.
Πιστεύω ακράδαντα, πως η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος της. Εσείς οι γονείς, που όλα αυτά τα χρόνια είστε κοντά μας και δείχνετε τη θέληση να κρατηθεί ζωντανός αυτός ο σύλλογος. Πρέπει να είστε κοντά στην ομάδα. Είμαι βέβαιος, πως σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει και πάλι μεγάλος.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, παίρνοντας ένα εισιτήριο, πηγαίνοντας στο γήπεδο, για να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει.
Έχει ξεκινήσει μια υγιή κατάσταση στον Ολυμπιακό, με στόχο να επιστρέψει ο σύλλογος στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τότε να είστε σίγουροι πως θα αλλάξουν όλα.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και στα παιδιά της Ακαδημίας να φροντίσουν να είναι καλοί και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Δεν εγκαταλείπουμε τα μαθήματα, ακούμε τους γονείς μας, τους προπονητές μας και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε μέσα από τον φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την πρώτη συγκέντρωση και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου και τον Αγιασμό: