Μ. Ζιώγας: Υπερήφανοι που υπηρετούμε τον Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Ζιώγας, έδωσε το «παρών» στον Αγιασμό της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου, μαζί με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία, Κώστα Μπράτσο και Μιχάλη Μπίτζιο. Απευθυνόμενος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και στους γονείς τους, τόνισε εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς:

«Καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα. Είστε σ’ έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και να ξέρετε πως, όπως και εμείς ήμασταν κάποτε στην ηλικία σας και είχαμε όνειρα και φιλοδοξίες, έτσι και κάποιοι από εσάς εύχομαι να στελεχώσετε αυτόν τον μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.
Τόσο εγώ, όσο οι συνεργάτες μου και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ξέρουμε πως στην Ελλάδα πολύ εύκολα λέμε λόγια και δίνουμε υποσχέσεις. Εμείς πραγματικά είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Η μεγάλη δύναμη αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος. Όλοι θα πρέπει να συμπαρασταθούμε στη διοικούσα επιτροπή, στον πρόεδρο, ο οποίος κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα, για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον σύλλογο ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις