Με όλα της τα “όπλα” η Νίκη στο φιλικό με ΑΕ Λεονταρίου (03/09, 18:00)

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το φιλικό της Νίκης Βόλου με την ΑΕ Λεονταρίου, σήμερα (03/09) στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό, καθώς οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με όλα τους τα όπλα στον αγωνιστικό χώρο, μετά και την ενσωμάτωση στην ομάδα των Γιάκοβλεφ, Σούσκιν και Ντόλγκι.

Το αίσιο τέλος στο σήριαλ «ξένοι», απέτρεψε τον εκτροχιασμό του αγωνιστικού της σχεδιασμού της ομάδας και πλέον όλα κυλούν βάσει προγράμματος και πλάνου. Ο στόχος για τη διοίκηση του τμήματος ποδοσφαίρου είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την δημιουργία μίας ομάδας που θα είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και θα παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο στους φιλάθλους της. Δημιούργησε τις προϋποθέσεις και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα. Για να πετύχει η συνταγή, στην εξίσωση θα πρέπει να μπει και η δυναμική του κόσμου της ομάδας, αποτελώντας και την καλύτερη ηθική ανταμοιβή για τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου για την προσπάθεια που καταβάλλει από την χρονική στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του.

Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση η διοίκηση περιμένει τη δυναμική παρουσία του κόσμου ώστε να χειροκροτήσει τους παίκτες και να επιβραβεύσει τη διοίκηση που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει στο ύψος που αξίζει να βρίσκεται ο σύλλογος.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης Βόλου αναμένεται να παρατάξει στο βασικό σχήμα όλα της και όπλα με την μεσοεπιθετική γραμμή «Γιάκοβλεφ, Σούσκιν, Ντόλγκι, Μπάιριτς, Τζιώρας» να υπόσχονται γκολ και θέαμα.

Το εισιτήριο ορίστηκε στα 5 ευρώ ενώ θα βραβευτεί και ο βετεράνος παίκτης της Νίκης και νυν προπονητής της ΑΕ Λεονταρίου, Γιάννης Παφλιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις