Τα …είπαν στον “αέρα” Βαρούτσικος – Μπαλατσούκας

Σε ραδιοφωνική αντιπαράθεση ήρθαν σήμερα το πρωί στον «αέρα» του Metropolis, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ. Γιώργος Βαρούτσικος και Νίκος Μπαλατσούκας είχαν έναν διάλογο με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Μπούζο, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Αλκαζάρ στο παιχνίδι μεταξύ των δύο θεσσαλικών ομάδων. Αναλυτικά:

Ο κ. Μπούζος ενημερώνει τον κ. Βαρούτσικο πως στη συζήτηση θα συμμετάσχει και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Μπαλατσούκας, με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου να απαντά: «Με τον κ. Μπαλατσούκα δεν νομίζω να πούμε κάτι διαφορετικό, εκτός και αν προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο, που δεν έχω τέτοια ένδειξη γιατί πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους».

 «Η διοίκηση της ΑΕΛ όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε φροντίσει να φορτίσει το κλίμα με ανακοινώσεις. Το παιχνίδι ήταν σκληρό καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς από τη συνεχή βροχόπτωση. Από μία φάση στημένη ο Ολυμπιακός Βόλου προηγήθηκε με ένα όμορφο γκολ και από κει και πέρα ξέρετε πως γίνεται… Ειδικά όταν υπάρχει κόντρα μεταξύ φιλάθλων και διοίκησης του συλλόγου. Η δυσαρέσκεια των φίλων της ΑΕΛ γι’ αυτό που έβλεπαν από την ομάδα τους, οδήγησε κάποιους ανεγκέφαλους να σπάσουν καθίσματα και να τα πετάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πετούσαν αδιακρίτως καθίσματα μέσα στο γήπεδο. Υπήρχε ένα γενικό μένος. Υπήρχε μία αγανάκτηση».

Νίκος Μπαλατσούκας (Γενικός Διευθυντής ΠΑΕ ΑΕΛ): «Ο κ. Βαρούτσικος έχει λανθασμένη πληροφόρηση. Τα ξημερώματα της Κυριακής, το ματς πήρε άλλη τροπή με υπαιτιότητα κάποιου ανεγκέφαλου, πιθανότατα οπαδού του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος πήγε και εκσφενδόνισε αντικείμενα κατά του επίσημου καταστήματος της ομάδας και έριξε εντός αυτού και μία μολότοφ που ευτυχώς δεν προκάλεσε γενικευμένη πυρκαγιά.

Επειδή αυτό το γεγονός ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει οργισμένη αντίδραση κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και των προσκεκλημένων τους στο Αλκαζάρ, ζητήσαμε εγγράφως να μην έρθουν στο γήπεδο αυτοί οι προσκεκλημένοι ώστε να μη δυναμιτιστεί το κλίμα, που ήταν ήδη τεταμένο».

Γιώργος Βαρούτσικος: «Ο κ. Μπαλατσούκας αναφέρεται σε υποθετικά σενάρια περί φιλάθλου του Ολυμπιακού που πήγε να καταστρέψει την μπουτίκ της ΑΕΛ. Πιστεύω πως πρόκειται για δημιουργήματα της φαντασίας των διοικούντων για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Οι ίδιοι ήταν αυτοί που έγραψαν συνθήματα έξω από το γήπεδο Αλκαζάρ. Εμείς δεν λάβαμε κανένα έγγραφο που να μας απαγορεύει να πάμε στο Αλκαζάρ. Πιστεύω πως όλα όσα ισχυρίζονται στην ΑΕΛ είναι για να αποπροσατολίσουν τον κόσμο. Το κλίμα δεν δυναμιτίστηκε από όσα αναφέρει ο κ. Μπαλατσούκας. Γιατί αφού ήταν το κλίμα τεταμένο δεν εκδηλώθηκε η οργή στα πρώτα λεπτά αλλά περίμενε ο κόσμος 80 ολόκληρα λεπτά; Αν κέρδιζε η ΑΕΛ δεν θα είχε γίνει τίποτα. Όλα έγιναν γιατί η ομάδα τους έχανε».

Στη συνέχεια ο κ. Μπούζος προσπάθησε να επαναφέρει την συζήτηση στα επεισόδια που έγιναν και αμαύρωσαν την εικόνα του ποδοσφαίρου γενικότερα και όχι να μείνει η κουβέντα στην επίθεση στην μπουτίκ της λαρισινής ομάδας όπως προσπαθούσε να κατευθύνει ο κ. Μπαλατσούκας, δίνοντας εν μέρει άλλοθι για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Αλκαζάρ. Άκρη δεν βγήκε και κάπου εκεί έληξε η συζήτηση των τριών αντρών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις