Με Φλίγκο ο Γ.Σ. Αλμυρού, 1-0 το Βελούχι

Φιλική νίκη με 1-0 επί του Βελουχίου σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού σε παιχνίδι που έδωσε εντός έδρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Φλίγκος στο 1ο λεπτό του αγώνα, ύστερα από προσπάθεια και πάσα του Σαββίδη.

Η ομάδα το Λάκη Μπακάλη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο, δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων. Το Βελούχι έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς, χωρίς να απειλήσει το τέρμα του Σταυράκη στο πρώτο ημίχρονο και του Τσομπανόπουλου στο β’ μέρος.
Στο 69′,οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο τέρμα. Ο Κιπτίου ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελουχίου.
Ο Λάκης Μπακάλης έκανε έντεκα συνολικά αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χρήστο Χολέβα να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Αλμυρού, αντικαθιστώντας στο 46′ τον Στουρνάρα.
Διαιτητής: Νικόπουλος
Βοηθοί: Τρυφωνίδης, Κόκκαλης
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (60′ Τσομπανόπουλος), Καψιώτης (60′ Φαράντος), Στουρνάρας (46′ Χολέβας), Κυριάκος (60′ Κόκας), Μπαρούτας (60′ Τσιάτσιος), Αλεξανδρής (60′ Θωμαΐδης), Σαββίδης (85′ Πρατής), Κωτσιαρίδης (60′ Βουτσίτσεβιτς), Κοντοβάς (70′ Δημουλάς), Κιπτίου (70′ Τσόγκας), Φλίγκος (60′ Π. Βούλγαρης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις