Στη Νίκη Βόλου ο Βασίλης Λάιος

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι ο Βασίλης Λάιος. Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, που συμμετείχε στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν μεταξύ άλλων σε Τύρναβο, Δωτιέα Αγιάς και Σπάρτη.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Λάιο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Βασίλης Λάιος είναι γεννημένος στις 24 Ιουνίου 1995, έχει ύψος 1,74 και αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στον Αμπελωνιακό, στον Δωτιέα Αγιάς, στη Σπάρτη , στον ΑΟ Λουτράκι και στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με την Νίκη Βόλου, ο Βασίλης Λάιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr:

Πως νιώθεις που θα αγωνίζεσαι την νέα σεζόν με τα τα χρώματα της Νίκης;
Είναι μεγάλη χαρά για μένα που θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Νίκης και είμαι ανυπόμονος να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό της και να βοηθήσω κι εγώ με την σειρά μου.

Η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;
Είμαι ένας νέος και φιλόδοξος ποδοσφαιριστής και όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω προσωπικά όνειρα και στόχους όμως προέχουν οι στόχοι και οι επιτυχίες της ομάδας.

Έχεις πάρει μια ιδέα από τον κόσμο της ομάδας. Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και αυτό φαίνεται. Έτσι κι εμείς με την σειρά μας θα τους το ανταποδώσουμε όπως πρέπει.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις