Ηττήθηκε 2-1 ο Ολυμπιακός Β. από την Γουάντι Ντέγκλα

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό που έδωσε σήμερα το μεσημέρι με την αιγυπτιακή Γουάντι Ντέγκλα. Η αναμέτρηση διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «Avaris», εκεί όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Αιγύπτου, η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Αιγύπτου.

Ο Ολυμπιακός, που αγωνίστηκε χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές (Θέος, Βαρούχας, Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Σέττος) είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε, τουλάχιστον, να μην ηττηθεί.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Κούτσικο, ενώ ο Καραμπάς (δεξιά) και Αγγελής (αριστερά) ήταν οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες. Οι Παπαϊωάννου και Κραγιόπουλος αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον άξονα αγωνίστηκαν οι Τόσκας και Λούγκας, στις πτέρυγες επιχειρούσαν οι Ευθυμιάδης (δεξιά), Καρβούνης (αριστερά), με τον Βασίλιεβιτς να παίζει ως επιθετικό χαφ, πίσω από τον Σεχολάρι που έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε αγωνιστική ταυτότητα, πίεσε τον αντίπαλο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ στην επίθεση. Στο 5′ ο Σεχολάρι με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 17′ ο ίδιος παίκτης έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει το σουτ του επιθετικού των «ερυθρολεύκων».
Από την πλευρά τους οι Αιγύπτιοι είχαν δύο καλές επιθετικές προσπάθειες στο 35′ και στο 40′ να σκοράρουν με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα, δίχως να το πετύχουν. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός δέχθηκε γρήγορα το πρώτο γκολ στο 46′ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σαμίρ. Η Γουάντι Ντέγκλα πέτυχε δεύτερο τέρμα στο 54′. Μετά από σουτ που έγινε από τον Σερίφ, η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον Κούτσικο και κατέληξε στα δίχτυα.
Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Η πρώτη στο 63′, όταν ο Κώστας Αλαμάνης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε ωστόσο να πλασάρει, για να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Στο 68′ ο Τόσκας έπιασε το δυνατό σουτ, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια.
Τελικά η μείωση του σκορ ήρθε στο 87′, όταν μετά από σέντρα του Δήμου Κόκα ο Σεχολάρι με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος (65′ Κωνσταντίνου), Καραμπάς (85′ Ζάχος), Αγγελής (46′ Δ. Κόκας), Παπαϊωάννου (57′ Καράμπελας), Κραγιόπουλος (85′ Πατσής), Λούγκος (70′ Χατζόγλου), Τόσκας, Ευθυμιάδης (26′ λ.τρ. Μέμος), Καρβούνης (46′ Αλαμάνης), Βασίλιεβιτς (57′ Νόνης), Σεχολάρι.
ΓΟΥΑΝΤΙ ΝΤΕΚΓΛΑ: Αμπνέλ Μονσέφ, Αζάμπ, Χασάν (33′ Αμπνέλ Αάτ), Ελ Σεναγουί, Μαχμούντ (33′ Σαμίρ), Ταρέκ, Σαλέμ (28′ Μάρει), Αραφάτ, Μπεντέρ, Σερίφ, Ανουάρ (28′ Βαλίντ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις