Ανδρεόπουλος: «Βγάζει υγεία ο ΑΟΤ»

Από αντίπαλος του ΑΟ Τρίκαλα την Παρασκευή (1/9) στο φιλικό με την ΑΕΛ, έγινε… παίκτης του την Κυριακή (3/9) αν και βρέθηκε μία “ανάσα” από τη Δόξα Δράμας. Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος υπέγραψε στους «κυανέρυθρους» και σε δηλώσεις του στο liganews.gr επισήμανε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για το ντιλ με τον ΑΟΤ:
«Μετά την ΑΕΛ ήθελα να πάω σε μια ομάδα, που να είναι σοβαρή, οργανωμένη. Ο ΑΟ Τρίκαλα είναι από τις καλές της Football League και αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση που μου έγινε»

Για τα περί συμφωνίας με Δόξα:
«Η αλήθεια είναι πως είχα πρόταση από τη Δόξα, αλλά ποτέ δεν συμφώνησα. Υπήρχε το ενδεχόμενο να πάω στην Δράμα να συζητήσω και για το οικονομικό. Ωστόσο, προέκυψε η πρόταση από τον ΑΟ Τρίκαλα και θεώρησα ότι είναι καλή η προοπτική αυτή για μένα. Είναι τιμή μου που η Δόξα Δράμας ενδιαφέρθηκε για να με αποκτήσει, αλλά αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση και δεν γνωρίζει σε κάποια κατηγορία θα αγωνιστεί. Γι’ αυτό δέχτηκα την πρόταση του ΑΟΤ, που είναι μια ομάδα σοβαρή και βγάζει υγεία».

Για τις πρώτες εντυπώσεις από τον ΑΟΤ:
«Δεν έχω παρακολουθήσει την ομάδα, λόγω των υποχρεώσεών μου με την ΑΕΛ. Ωστόσο, έπαιξα στο φιλικό της Παρασκευής ως αντίπαλος του ΑΟΤ με τη φανέλα της Λάρισας και διαπίστωσα πως είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα»

Για τους στόχους του ΑΟΤ:
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε ήρεμοι, να χτίσουμε μια καλή ομάδα και τίποτα παραπάνω. Η διοίκηση δεν έχει θέσει άλλον στόχο και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΑΟ Τρίκαλα».,

Για τον κόσμο:
«Θέλουμε να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίζει την προσπάθειά μας. Πιστεύω είναι και στο δικό μας χέρι, να φέρουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο με την εικόνα μας και την απόδοσή μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις