«Ζητήστε δημόσια συγγνώμη»

Τη λύπη του εξέφρασε ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης για δημοσίευμα στο οποίο αναφερόταν ότι εκπρόσωποι της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου προέτρεπαν τους φιλάθλους να μην παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά για τη Νίκη, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι γνωστή η ευαισθησία και η αγάπη για τα παιδιά καθώς ο Όμιλος εδώ και πολλά χρόνια βοηθά Ιδρύματα της πόλης.

Η ανακοίνωση:

Με λύπη ειλικρινά διαβάσαμε σε μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ότι εκπρόσωποι των δύο σωματείων Νίκης Βόλου και Ολυμπιακού Βόλου προέτρεπαν τους φιλάθλους να μην παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ με τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το σωματείο μας και την οικογένεια της Νίκης Βόλου (και μιλάμε μόνο για μας), έχουμε δείξει και δείχνουμε την αγάπη μας για τα παιδιά. Πιστεύουμε να θυμάστε ποια είναι η προσφορά μας μέχρι τώρα στα ιδρύματα Φλόγα και Ορφανοτροφείο Βόλου. Ειδικά στο Ορφανοτροφείο εδώ και δεκατρία χρόνια, ίσως και παραπάνω προσφέρουμε και δεν επιτρέπεται να γράφετε και να διχάζετε τον κόσμο του Βόλου. Εάν κάποιοι σας πίεσαν να προχωρήσετε σ’ αυτήν την ανακοίνωση καλό θα είναι για την αποκατάσταση της αλήθειας να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη.

Για την Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης
ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις