Άρχισε η χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιονίκη

Η νέα χρονιά για τις ακαδημίες μπάσκετ του Α.Ε.Σ. Ολυμπιονίκη Μαγνησίας ξεκίνησε. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Η φιλοσοφία της ακαδημίας μπάσκετ είναι να διαμορφώσει και να σμιλεύσει τους χαρακτήρες των παιδιών, κάνοντάς τα όχι μόνο να ξέρουν να ντριμπλάρουν, να πασάρουν και να σουτάρουν, αλλά και η συνολική τους σχέση με τον αθλητισμό. Το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι και την κάθε στιγμή της προπόνησης. Ακόμα και αν τα παιδιά δεν γίνουν επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές, θέλουμε να μάθουν…

…σωστά το άθλημα, να αντιλαμβάνονται όπως πρέπει το παιχνίδι και να αποκτήσουν όλα τα στοιχεία για να έχουμε υγιείς αθλητές και φιλάθλους.
Πληροφορίες-εγγραφές: • κ. Αντώνης Μυριτζής (καθ. φυσικής αγωγής) 6972032720 • κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρίου (καθ. φυσικής αγωγής) 6947305098, [email protected] •κ. Κωνσταντίνος Μούτο (καθ. φυσικής αγωγής) 6948233913, www.moutos.gr Οι προπονήσεις πραγµατοποιούνται στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος, στο Σχολικό συγκρότηµα Μουρτζούκου, και στο Αθλητικό Εκθεσιακό Κέντρο του ∆ήµου Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις