Οργή στη Νίκη Βόλου για την πιθανή αρνητική απόφαση του Διαιτητικού

Σε αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ βρίσκονται άπαντες στη Νίκη Βόλου. Η εκδίκαση της προσφυγής κατά της συμμετοχής του Βόλος ΝΠΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι (16:00), με τους νομικούς εκπροσώπους της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, κ.κ. Παπαπέτρου και Μπακαλιάνου, να αναπτύσσουν στους δικαστές τους νόμους βάσει των οποίων η συμμετοχή της νέας ομάδας είναι παράνομη.

Το κλίμα αισιοδοξίας που υπήρχε πριν την εκδίκαση της υπόθεσης στο κυανόλευκο και ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχει αλλάξει, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα διοικούντων της Νίκης, οι Δικαστές αρνήθηκαν να μπουν επί της ουσίας της υπόθεσης και να εξετάσουν ενδελεχώς τα νομικά επιχειρήματα των δικηγόρων που έχουν αναλάβει την υπόθεση. Έτσι αν και η απόφαση ακόμη δεν έχει εκδοθεί, υπάρχει η αίσθηση ότι δεν θα είναι θετική στο νομικό αίτημα των δύο βολιώτικων ομάδων.

Παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμη απόφαση, στο κυανόλευκο στρατόπεδο υπάρχει οργή και ήδη έχει υπάρξει η πρώτη αντίδραση που έρχεται από τους “BlueAngels”. Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου έχει ανακοινώσει ειρηνική συγκέντρωση στο Δημαρχείο του Βόλου, την Παρασκευή (08/09) στις 19:00, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην απόφαση της ΕΠΟ για συμμετοχή της νέας ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η οριστική απόφαση της σύνθεσης του Διαιτητικού δικαστηρίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να προκαλέσει κι άλλες αντιδράσεις και στα δύο στρατόπεδα των βολιώτικων ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις