“Λαβωμένος” αλλά πάνω απ’ όλα αξιοπρεπής ο Ολυμπιακός Β.

Τα προβλήματα δεν λένε ν’ αφήσουν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου που συνεχίζει με πολλά εμπόδια την προετοιμασία της για τη σειρά αγώνων των πλέι-άουτ με τον Αθηναϊκό, όποτε αυτούς τους ορίσει η ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα η Νίκη Ζέρβα δεν γυμνάζεται καθόλου, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ η Άννα Ταντουρόφσκα δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στον αχίλλειο. Η Εύη Κυριατζίδου…

…γυμνάζεται ελαφρά λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης η Λία Σαρακατσάνη.

Ανεξάρτητα πάντως από τον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε επίπεδο αξιοπρέπειας και κύρους. Πάλεψε και παλεύει για το δίκιο της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό αθλητριών και παραγόντων σχεδόν όλων των ομάδων της κατηγορίας.

Πρόσφατα μάλιστα διεθνείς καλαθοσφαιρίστριες με μεγάλη ιστορία στο χώρο, απαίτησαν ίση αντιμετώπιση όλων των ομάδων, αναφερόμενες στην περιπέτεια του Ολυμπιακού Βόλου στο ΑΣΕΑΔ και την εκπροσώπηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, από το νομικό εκπρόσωπο της ΕΟΚ, όπως φυσικά και τη μη κάθοδο του Παναθλητικού στο Βόλο για ν’ αγωνιστεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις