Επιστροφή Α. Κόκα και Σκανδάλη στις προπονήσεις (photos)

Μετά το ρεπό που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου την Τρίτη (5/9) σήμερα Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Ζιώγα και των συνεργατών του Κώστα Μπράτσου και Μιχάλη Μπίτζιου.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς στο πρόγραμμα μπήκαν τόσο οι Γιώργος Θέος, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με την Καλλιθέα και έμεινε για λίγες μέρες εκτός, όσο και οι Ανδρέας Κόκας και Χρήστος Σκανδάλης. Ο πρώτος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με το Βελούχι πριν από 20 περίπου μέρες, ενώ ο Σκανδάλης είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στη Σαμαρίνα (κοιλιακούς-προσαγωγούς). Ο νεαρός μέσος έκανε θεραπεία όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, απέφυγε το χειρουργείο και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος είχε νιώσει κάποιες μικροενοχλήσεις στο φιλικό με την αιγυπτιακή Βαντνί Ντεγκλά και είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την σημερινό προπόνηση του Ολυμπιακού:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις