Νίκη του Γ.Σ. Αλμυρού, 2-1 τον Πρωτεσίλαο

Νίκη με 2-1 επί του Πρωτεσίλαου σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στον Αλμυρό. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο, με τον Λάκη Μπακάλη να μην χρησιμοποιεί καθόλου τους Σταυράκη, Νάκα και Κυριάκο.

Και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το 1-0 σημείωσε ο Π. Βούλγαρης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 52′, ενώ έντεκα λεπτά αργότερα, στο 63′, ο Κιπτίου με σουτ έγραψε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 80′ με πλασέ του Παναγιώτου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Τσομπανόπουλος, Αλεξανδρής, Τσιάτσιος, Στουρνάρας, Χολέβας, Σαββίδης, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Βουτσίτσεβιτς, Δήμου, Φλίγκος.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα του ΓΣΑ ήταν η εξής: Κοντογεωργάκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Δημουλάς, Τσόγκας, Κιπτίου (65′ Αλεξανδρής), Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς, Πρατής, Π. Βούλγαρης.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λεϊμονής, Λάμπος, Χασιώτης, Μιχόπουλος, Σούδης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Μαρικλέν, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μάνος, Τσουβαλιάς, Παναγιώτου, Γουργιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις