Ήττα-μάθημα για τους “μικρούς” της Νίκης

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η Νίκη Βόλου από τον Πύρασο στη φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Το τεχνικό δίδυμο της βολιώτικης ομάδας χρησιμοποίησε τους «μικρούς» του ρόστερ, δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους απέναντι σε μία από τις δυνατές ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 16’ με τον Ζαχαράκη, ο οποίος με πλασέ μετέτρεψε σε γκολ την ασίστ του Αλ. Σιώμου. Η απάντηση των παικτών της Νίκης ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Κουτσούκης με κοντινό πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Οι Αγχιαλίτες πήραν κεφάλι στο σκορ τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου με ατομική ενέργεια του Ίμπρα. Στο 55’ ο Πύρασος τριπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Γκίνη σε κόρνερ του Ζαχαράκη. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Ζαχαράκης ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ και ο Γκίνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν ο Βουρδάκης εκτέλεσε άουτ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Νίκη Βόλου: Ράπτης, Λάιος, Βλάχος, Ζιώγας, Κουκουτής, Σέλντι, Τσιανάκας, Σιώμος, Ματθαίου, Κουτσούκης, Βουρδάκης

Έπαιξαν και οι: Τασιάς, Χατζόγλου, Χρηστίδης, Φλώρος

Πύρασος: Μπράνος , Γ. Τσιάμης, Τσάκαλος, Μπασδάνης , Γκίνης, Τσορμπαντζής, Κατής, Ζαχαράκης, Ίμπρα, Χρ. Δαμάσκος, Αλ. Σιώμος

Έπαιξαν και οι: Τσιλίγκος, Αχ. Δαμάσκος, Μαγιόγλου, Σταντζούρης, Σκαρλάτος, Φούκης, Καλαμιώτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις