Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Τζάνης

Την απόκτηση του Χρήστου Τζάνη ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός κατά την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ έχει αγωνιστεί και στη Super League με Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου άσου Χρήστου Τζάνη.

Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει πάρα πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο πρωτάθλημα της χώρας μας, την Super League αφού έχει αγωνισθεί στο παρελθόν και σαν αρχηγός μάλιστα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Έρχεται στην Λάρισα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνισθεί ακόμη σε Αναγέννηση Αρτας και Αστέρα Παραποτάμου.

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Απόλλωνα στην Τερψιθέα, ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης (φωτο).

Ο Τζάνης είχε την πρώτη του γνωριμία με τον νέο του τεχνικό κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως και με τους νέους του συμπαίκτες, λίγο πριν μπεί σε ρυθμούς προπόνησης.

Δήλωσε μάλιστα στον κ. Θεοδοσιάδη ότι ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα ειδικής προπόνησης όλο το καλοκαίρι, για να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις