Έπαθλα αξίας… 109,4 εκατ.ευρώ λόγω Ζιντάν

Σε τρομερά επίπεδα έχει φτάσει το ποσό που έχει εξασφαλίσει η Ρεάλ Μαδρίτης ελέω Ζινεντίν Ζιντάν, βάσει της επιβράβευσης για τις επιτυχίες στο Champions League, το Super Cup και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ο Γάλλος τεχνικός που καλά – καλά δεν έχει κλείσει δύο χρόνια θητείας στον πάγκο της «βασίλισσας» και έχει σαρώσει τους τίτους στα εγχώρια και τα ευρωπαϊκά ύδατα με τους «μερένγκες», έχει φτάσει να λάβει βάλει στα ταμεία του συλλόγου 109,4 εκατ.ευρώ, με τις επιτυχίες που έχει σημειώσει από το 2016!
Στην πορεία προς το 11ο ευρωπαϊκό της Ρεάλ, ανέλαβε μεσούσης της περιόδου, επομένως του αναλογούν τα 29,5 εκατομμύρια, ενώ με την κατάκτηση και του 12ου τίτλου, τον περασμένο Ιούνιο στο Κάρντιφ, προστέθηκαν ακόμα 54,2 εκατ.ευρώ στις επιβραβεύσεις.
Με την απευθείας πρόκριση στους ομίλους της φετινής διοργάνωση λόγω της περσινής επιτυχίας, μπήκαν επιπλέον 12,7 εκατομμύρια στον τραπεζικό λογαριασμό της Ρεάλ, για να έρθουν άλλα 8 εκατ.ευρώ από τα δύο Super Cup Ευρώπης και 5 εκατ.ευρώ από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις