Πήραν Ντίνα τα Τρίκαλα

Μεταγραφή από… Σούπερ Λίγκα έκαναν τα Τρίκαλα, με την απόκτηση του Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία με τον Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη».
Ο Ντίνας δήλωσε: “Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία. Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.
Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας”.