Εξόδους για τους πρωτοπόρους και ντέρμπι στους δύο ομίλους της Α΄ Ε.Π.Σ.Θ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Α΄ ΕΠΣΘ, για την 20η αγωνιστική η ΑΕ Διμηνίου δοκιμάζεται στην έδρα του Σαρακηνού, ενώ εκτός έδρας δοκιμασία έχει η Σκιάθος. Στον δεύτερο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι Αστέρα και Αία ενώ ο πρωτοπόρος Αλμυρός θα δοκιμαστεί στον Πτελεό. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα…

Στον 1ο όμιλο, το Σάββατο έχουμε δύο αγώνες στις 15:00. Ο Σαρακηνός θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Διμηνίου, στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την ρεβάνς από τον αγώνα του κυπέλλου , ενώ η ΑΕΔ θέλει το τρίποντο που θα την κρατήσει στην κορυφή μαζί με την Σκιάθο.
Ο Μαγνησιακός που προέρχεται από σπουδαίο διπλό θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή. Τις ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί ενώ και οι δύο χρησιμοποιούν το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος για τους εντός έδρας αγώνες.
Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 ο Θησέας θα υποδεχθεί την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο των Λεχωνίων. Οι ”πράσινοι” θα έχουν μάλλον ένα εύκολο πρωινό κόντρα σε μία ομάδα που είχε κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.
Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος θα δοκιμαστεί η πρωτοπόρος Σκιάθος κόντρα στον Πανιώνιο στις 11:30. Οι νησιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από την εντός έδρας ΄΄γκέλα” της προηγούμενης αγωνιστικής , κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται πολύ χαμηλότερα στην βαθμολογία. Επίσης η Ιωλκός θα αντιμετωπίσει την Δημητριά στο γήπεδο του Σέσκλου στις 15:00.
Το ρεπό του έχει ο Άρης Μελισσατίκων ενώ η ΑΕ 2002 θα πάρει το τρίποντο από τους Ν.Α. της Νίκης.
Στον 2ο όμιλο, έχουμε τρεις αγώνες κάθε μέρα που ξεκινούν στις 15:00. Η Αγχίαλος υποδέχεται στο γήπεδό της τους Μυρμηδόνες. Οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας νίκες. Στον Πτελεό ο πρωτοπόρος Αλμυρός καλείται να αντιμετωπίσει τον Πρωτεσίλαο. Δύσκολη έξοδος για το σύνολο του κ. Καλογήρου αφού οι γηπεδούχοι είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην έδρα τους.

Ντέρμπι ουραγών μεταξύ Άθλου και Μακρινίτσας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αλμυρού το Σάββατο. Οι ομάδες μετρούν πέντε βαθμούς και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Έξοδο για την ομάδα της Ευξεινούπολης στο Αχίλλειο που θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα την Κυριακή . Η ομάδα του κ. Βουρούκου θέλει το τρίποντο που θα μειώσει την ψαλίδα από την κορυφή. Ενώ ο Αχιλλέας θέλει να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Στην έδρα του Αετού δοκιμάζεται η ΕΜΑ του κ. Αναγνώστου με σκοπό τη νίκη ενώ η ομάδα του κ. Σπαθούλα θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα την αποσπάσει από την ζώνη υποβιβασμού.
Τέλος, ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον Αίαντα Σούρπης στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τις ομάδες χωρίζουν τρεις βαθμοί ενώ στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει 2-1 τους γηπεδούχους δύσκολα στη Σούρπη.
Το ρεπό του έχει ο Διαγόρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις