Super League: Το pregame της 3ης αγωνιστικής

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα πριν από την πρεμιέρα του Champions League με τη Σπόρτινγκ. Αστέρας Τρίπολης – Λαμία και Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα τα άλλα σημερινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων πέρασε και το πρωτάθλημα της Super League κατεβαίνει ξανά στη σέντρα για την 3η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στην πρεμιέρα του Champions League την ερχόμενη Τρίτη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και σε αυτό θα βοηθήσει ένα νικηφόρο πέρασμα από την επικίνδυνη έδρα της Ξάνθης.

Προτό, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή από τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος είδε και τον Εμάνουελ Εμενίκε να επιστρέφει. Όχι όμως και τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος είναι ακόμα ανέτοιμος. Η Ξάνθη προέρχεται από την πρώτη της νίκη μέσα στη σεζόν, μετά από ένα σημαντικό διπλό στην Κρήτη επί του Πλατανιά. Ο Ρότσε επανέρχεται για τους Ακρίτες και έτσι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής ανοίγει στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ψάχνει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα επί της νεοφώτιστης Λαμίας, η οποία έχει παρουσιάσει ένα αξιόμαχο πρόσωπο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τέσσερα προβλήματα μετράει ο Στάικος Βεργέτης στον Αστέρα με τους Τσουκαλά, Μπέρτο, Σελίν και Ντουντού να μην είναι διαθέσιμοι. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Γκοντό. Στο στρατόπεδο της Λαμίας, ο Τεννές δεν υπολογίζει τον Βουό που είναι ανέτοιμος, ενώ στην αποστολή μπήκε ο Αναστασόπουλος.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος μετά τις δύο ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές, ψάχνει το τρίποντο απέναντι τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ξεκίνησε με θετικό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πετράκη στον ΠΑΣ, όπου τα προβλήματα είναι αρκετά. Νοκ-άουτ τέθηκε και ο Σολτάνι, μαζί με τους Μπέριο, Ροντρίγκες, Κόντε, Νικολιά και Περιστερίδη.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League:

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία (16:00 – NS2)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (18:15 – NS2)

Ξάνθη – Ολυμπιακός (20:30 – NS1)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις