Ισόπαλοι 3-3 Ρήγας Φεραίος-ΝΠΣ Βόλος

Ισόπαλο 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και στον ΝΠΣ Βόλος που διεξήχθη στο Βελεστίνο. Ο αγώνας ήταν «χορταστικός» σε θέαμα, καθώς πέρα από τα έξι τέρματα υπήρξαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ, με τις δύο ομάδες να δείχνουν επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες.

Ο Ρήγας παρουσιάστηκε βελτιωμένος, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 6-3 από τον Διγενή Νεοχωρίου.
Ο Ρήγας άνοιξε το σκορ στο 22′ με κεφαλιά του Τζοβάρα, ενώ η ισοφάριση ήρθε για τους φιλοξενούμενους με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Πέντα.
Στην επανάληψη ο Μάντζης στο 51′ με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε το 1-2, ενώ στο 54′ ο Τσιώλης από κοντά παρά την πίεση αμυντικού του ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε σε 2-2.
Το 2-3 πέτυχε στο 70′ ο Πίτου Γκαρσία με χτύπημα πέναλτι, μετά από μαρκάρισμα του Γκάγκα στον Μηλιώτη.
Ο Ρήγας, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με κεφαλιά του Γκάγκα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή.
Σήμερα Κυριακή στις 18.00 ο Ρήγας Φεραίος αντιμετωπίζει σε νέο φιλικό παιχνίδι στο Βελεστίνο τον Πύρασο.
Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Σπαθής, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Χατζηαθανασίου (82′ Ράπτης), Μπόρας (64′ Καναβός), Παπαγεωργίου (52′ Χατζησταμάτης), Αλεξίου, Τσιώλης (70′ Τσελεπής), Γεωργατζής (78′ Τζέκα), Τζοβάρας.
Η αρχική εντεκάδα του ΝΠΣ Βόλος: Φαρμάκης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Καλαμίδας, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις