Διαμαντόπουλος: «Στόχος μας η είσοδος στα Play – Off»

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και κόντρα στον Πιερικό σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι μια ανάσα από τα Play -Off και ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε στο gazzetta.gr για το σερί των «ερυθρόλευκων», για την μάχη της ανόδου, ενώ αναφέρθηκε και στα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του Αλκαζάρα με την ΑΕΛ, αλλά και στις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Ως που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα;

«Μετά από ένα κακό ξεκίνημα αλλά και την έλευση του καινούργιου προπονητή η ομάδα βρήκε τα πατήματα της και αυτή η σκληρή δουλειά βγαίνει στο γήπεδο. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε εντελώς ξεχωριστά και στοχεύουμε στη νίκη»

Έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο η ομάδα σε ποιούς τομείς έχει βελτιωθεί;

«Σίγουρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Γίνεται πολύ καλή δουλειά όσον αφορά την τακτική και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Η ομάδα δείχνει να είναι σε τρομερή κατάσταση. Μπορεί να μπει στα Play -Off;

«Από την αρχή ο στόχος ήταν ξεκάθαρος και δεν ήταν άλλος από την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στα Play -Off. Πέρα από το κακό ξεκίνημα που κάναμε το φέραμε πλέον σε ένα κομβικό σημείο και πρέπει πλέον να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας»

Η ομάδα δείχνει να ρολάρει και εκτός από τις νίκες προσφέρει και θέαμα. Χτες πετύχατε την πιο επιβλητική εντός έδρας νίκη σας. Πού οφείλεται αυτό;

«Όταν η ομάδα αρχίζει να κερδίζει και παίρνει αποτελέσματα το βάρος φεύγει από τα πόδια των ποδοσφαιριστών με συνέπεια να παρουσιάζουμε πολύ καλό θέαμα όπως κάναμε και χτες»

Η κυριακάτικη νίκη σας επί της ΑΕΛ επισκιάστηκε από επεισόδια. Πώς τα βιώσατε;

«Εποχές εν έτει 2015 αυτά είναι κατακριτέα. Το ποδόσφαιρο παίζεται αποκλειστικά μέσα στο γήπεδο. Πρωταγωνιστές είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και με τέτοιου είδους επεισόδια το μόνο που καταφέρνουν είναι να πηγαίνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο χρόνια πίσω»

Ένα σχόλιο για τα όσα είπε ο Υφυπουργός Αθλητισμού χτες

«Θεωρώ ότι δεν είναι μέτρο το να διακοπούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων. Έχουμε δει κατα καιρούς πολλές τέτοιες επιθέσεις βιας και εντός και εκτός γηπέδων. Πρέπει επιτέλους οι αρμόδιοι να πάρουν σκληρές αποφάσεις και μέτρα προκειμένου να πάει το ποδόσφαιρο που αγαπάμε ένα βήμα μπροστά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις