Δεν πήγε ΟΑΚΑ για να μη συλληφθεί ο Κούγιας!


Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ καταγγέλλει ότι κατατέθηκε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αλέξη Κούγια, ο οποίος, αντίστοιχα, δεν πήγε στο ΟΑΚΑ, για να μην περάσει το 90λεπτο στο αστυνομικό τμήμα!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την οποία εξηγεί γιατί ο Αλέξης Κούγιας δεν έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ:

«Προκειμένου να μην παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλέξης Κούγιας, ένας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μην συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατόπιν αυτού ο κ. Κούγιας δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εις βάρος του οποιουδήποτε ψευδομηνυτού ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση αμέσως μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, το οποίο λήγει απόψε στις 12 το βράδυ.

Το αυτόφωρο του Μελισσανίδη και των συνεργών του τελείωσε χθες το βράδυ στις 12, γιατί η επίθεση κατά του κ. Κούγια έγινε την Παρασκευή 8/9/2017».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις